Deskundig advies
Snelle levering
Gratis bezorging vanaf €100,-
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Veilig betalen
Date has past

Lokvogel Duiven

Producten filteren

Sorteren

Prijs

Op zoek naar een lokvogel? Met behulp van één of meerdere lokvogels trekt u andere vogels aan. Als jager heeft u hier uiteraard veel profijt van. Wij verkopen diverse lokvogels. In ons assortiment lokvogels bevinden zich duiven, eenden, ganzen en kraaien. Lokvogels zijn erg realistisch en daardoor bijzonder effectief. Zo kunt u in ons assortiment bijvoorbeeld een lokduif vinden met bewegende vleugels. Bekijk ons aanbod lokvogels hierboven en navigeer via het menu naar andere lokmiddelen.

Getest in de praktijk

Jacht XL is ontstaan door de vraag naar specialisatie binnen de jacht branche. Artikelen die verkrijgbaar zijn op onze website, zijn in de praktijk getest. Gerwijn Dijkman is de oprichter van JachtXL. Zelf is hij regelmatig in de bossen te vinden. Als fervent jager weet hij hoe belangrijk het is om over de juiste spullen te beschikken. Door de spullen zelf te testen, weet hij precies of iets werkt. Werkt het niet? Dan is het ook niet te vinden in de webshop.

Bekijk ook andere lokmiddelen!

Met een lokvogel komt u al een heel eind tijdens de jacht. Als specialist in jachtmiddelen, kunt u bij ons alles vinden op het gebied van lokmiddelen. Zo verkopen wij onder andere lokfluiten, voerautomaten en elektronische lokkers. Door deze middelen in te zetten tijdens de jacht, kunt u selectief diersoorten aantrekken.

Bestel via de webshop of kom langs!

In onze webshop kunt u 24 uur per dag terecht voor het bekijken en kopen van diverse jachtmiddelen, waaronder lokvogels. Ziet u het artikel liever eerst met eigen ogen, voor u tot een aankoop overgaat? Ook dat is mogelijk bij JachtXL! Wij bieden u de mogelijkheid om langs te komen en de producten te bekijken. Wij kunnen u hierbij direct voorzien van vakkundig advies. Voor het afhalen van producten vragen we u wel eerst om een afspraak te maken. Dit aangezien wij niet fulltime aanwezig zijn in de winkel.

Vragen over ons assortiment lokvogels

Wilt u een lokvogel inzetten tijdens de jacht, maar ontbreekt het nog aan ervaring? U kunt altijd contact met ons opnemen. Aangezien wij zelf jagen, weten wij precies hoe u de lokvogels het best kunt inzetten. Lokvogel nodig? We helpen u graag!

Deskundig advies
Snelle levering
Gratis bezorging vanaf €100,-
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Veilig betalen
iDeal
in3
PayPal
Overboeking
Sofort

Copyright © 2024 - JachtXL · Sitemap · Algemene voorwaarden

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

Direct contact
085 080 57 99
0