Deskundig advies
Snelle levering
Gratis bezorging vanaf €100,-
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Veilig betalen
Date is later

WEEKEND DEALS!!!

4% Cash back op het gehele Nachtzicht & Warmtebeeld Assortiment!

Kleiduivenmachine Caldwell Claymore

 386,00

Kleiduivenmachine Caldwell Claymore

 386,00

  • Standaard 6 maanden garantie
  • Gratis bezorging vanaf €100,-
Productomschrijving

Met deze Caldwell Claymore kleiduivenmachine werp je kleiduiven zoals je dat zou doen met een batterij-aangedreven kleiduivenmachine, maar dan zonder dat je een zware batterij mee te hoeven dragen. Er wordt gebruikgemaakt van meerdere pedalen, waarmee je de werparm spant en laat werpen. Hierdoor vereist de kleiduivenmachine minimale inspanning van de gebruiker om kleiduiven te werpen en is hij te gebruiken door de schutter zelf. Span de werparm met het linkerpedaal, ga klaarstaan om te schieten en werp met het rechterpedaal. Zo simpel is het. De Caldwell Claymore kleiduivenmachine werpt kleiduiven 50 tot 65 meter ver en het magazijn heeft ruimte voor maar liefst 50 kleiduiven.

Deze Caldwell Claymore kleiduivenmachine is ideaal voor elke schutter die zichzelf wil uitdagen en die zijn vaardigheden wil verbeteren. De kleiduivenmachine is in hoek te verstellen, waardoor je de kleiduiven in verschillende hoeken kunt werpen. Niet alleen dat, maar hij beschikt ook nog eens over twee modes. Zo heeft hij de standaard-mode, waarbij hij functioneert zoals we eerder al beschreven. Spannen en werpen met twee verschillende pedalen. Maar hij heeft ook een flurry-stand, waarbij je herhaaldelijk kleiduiven kunt werpen met slechts één pedaal. Een uitdagende mode waarbij de schutter snel moet reageren.

De Caldwell Claymore kleiduivenmachine heeft een gewicht van 15 kg, waardoor hij -ook als je de pedalen bedient- stevig op zijn plek blijft staan. Tegelijkertijd is hij licht genoeg om gemakkelijk op te pakken en te vervoeren. De kleiduivenmachine is ook nog eens opvouwbaar, waardoor je hem eenvoudig met je meeneemt het veld in.

Vergelijkbaar alternatief

Deskundig advies
Snelle levering
Gratis bezorging vanaf €100,-
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Veilig betalen
iDeal
in3
PayPal
Overboeking
Sofort

Copyright © 2024 - JachtXL · Sitemap · Algemene voorwaarden

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

Direct contact
085 080 57 99
0