Deskundig advies
Snelle levering
Gratis bezorging vanaf €100,-
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Veilig betalen
Date is later

5% Zomer Korting op het gehele assortiment van JachtXL. KORTING CODE ZOMER5

Zomer Tip Bug a Salt Vliegenmepper Zoutgeweer!

PULSAR MERGER LRF XL50

 6.490,00

PULSAR MERGER LRF XL50

 6.490,00

  • Standaard 6 maanden garantie
  • Gratis bezorging vanaf €100,-

 

De Pulsar Merger LRF XL50 biedt next-level thermische beeldvorming. Het beeld gegenereerd door de nieuwe 1024×768 pixels thermische sensor heeft een hoge definitie en rijke details. Het is ideaal voor ongecompromitteerde identificatie. Silhouetten, anatomie en gedragskenmerken van dieren zijn duidelijk zichtbaar en goed te onderscheiden.

Ongekend veelzijdig:een breed gezichtsveld en gedetailleerde beeldvorming bij elke vergroting voor het probleemloos identificeren van objecten. Hoge beeldkwaliteit over het hele vergrotingsbereik van 2,5-20x.

De Merger LRF XL50 biedt een breed gezichtsveld voor gemakkelijk scannen en spotten. Verken landschappen in HD-kwaliteit met een brede 14 graden gezichtsveld en optimale 2,5x vergroting. Dankzij de grote sensor heb je de beste FOV/vergrotingsverhouding in zijn klasse, zelfs op hoge zoomniveaus, tot 20x.

Extra-long detection range

Een krachtige objectieflens in combinatie met een professionele 12 µm / 1024×768 pix HD thermische beeldsensor biedt uitzonderlijke detectiemogelijkheden. Een standaard object van 1,8 m hoogte kan worden gedetecteerd op een afstand van 2300 m in volledige duisternis.

De Merger LRF thermische verrekijkers zijn gebouwd op basis van het klassieke ontwerp van daglicht verrekijkers. Dankzij een compact formaat passen deze thermische verrekijkers comfortabel in de hand, maar bieden ze nog steeds aantrekkelijke externe esthetiek en uitstekende ergonomie. De zes functieknoppen zijn geplaatst in de comfortzone en de meest gebruikte digitale apparaatfuncties worden geactiveerd met één druk op de knop.

Comfortabele kijkervaring met beide ogen Het optische ontwerp van de Merger LRF-verrekijkers houdt volledig rekening met de aard van het menselijke zicht. Het is natuurlijk voor een persoon om visuele informatie gelijktijdig via twee visuele kanalen te ontvangen. Kijken met twee ogen is minder vermoeiend dan met één oog. Dit betekent betere detectie van kleine of zwakke objecten en betere prestaties in situaties met een laag contrast dan vergelijkbare monoculaire thermische apparaten met hetzelfde technische niveau. De interpupillaire afstand van de Merger LRF-verrekijkers is instelbaar van 62 tot 74 mm in overeenstemming met de individuele kenmerken van een bepaalde gebruiker.

De Merger LRF XL50 wordt gevoed door twee oplaadbare batterijen: één ingebouwd met een capaciteit van 4 Ah, de andere vervangbaar met een capaciteit van 3,2 Ah. Een enkele lading garandeert een lange gebruiksduur van de batterij.

Vergelijkbaar alternatief

Deskundig advies
Snelle levering
Gratis bezorging vanaf €100,-
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Veilig betalen
iDeal
in3
PayPal
Overboeking
Sofort

Copyright © 2024 - JachtXL · Sitemap · Algemene voorwaarden

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

Direct contact
085 080 57 99
0