Deskundig advies
Snelle levering
Gratis bezorging vanaf €100,-
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Veilig betalen
Date is later

5% Zomer Korting op het gehele assortiment van JachtXL. KORTING CODE ZOMER5

Zomer Tip Bug a Salt Vliegenmepper Zoutgeweer!

PULSAR MERGER LRF XQ35

 3.300,00

PULSAR MERGER LRF XQ35

 3.300,00

  • Standaard 6 maanden garantie
  • Gratis bezorging vanaf €100,-
Microbolometer 384×288 pix. @ 17 µm
NETD waarde <25mK
Type display/ resolutie AMOLED HD 1024×768
Objectief F35/ 1.0
Frame rate 50 Hz
Vergroting 3 – 12x
Detectie afstand 1350 m
Foto/ video opname Ja
Foto/ video resolutie 1024×768
Wi-Fi Ja
Stream Vision Ja
Laser range finder 1000m
Type accu Dual Li-Ion power system: APS 3

Lichtgewicht en compact

De Merger LRF XQ35 is net zo compact als een klassieke daglicht verrekijker. Dit is het lichtste model in de Merger LRF serie en daarmee bij uitstek geschikt om continu bij je te hebben. De evenwichtige gewichtsverdeling van deze kijker maakt het mogelijk om continu te observeren zonder vermoeidheid – zelfs vanuit de minst comfortabele posities.
De zes functieknoppen zijn geplaatst in de comfortzone voor gemakkelijke toegang en de meest gebruikte digitale apparaat functies worden geactiveerd met één druk op de knop.

Zeer gevoelige Made in Europe warmtebeeld sensor < 25 mK NETD / 384×288 pixel @ 17 µm De Merger LRF XQ35 is uitgerust met de zeer gevoelige < 25 mK NETD Europese Lynred-sensor die een bruikbaar signaal kwalitatief vastlegt onder moeilijke observatieomstandigheden, wanneer thermisch contrast laag is. De kleinste temperatuurverschillen zijn duidelijk zichtbaar tijdens regen, mist en hoge luchtvochtigheid op de observatieplek.

Observatie in het donker vereist een bepaalde “onzichtbaarheid”, zodat dieren niet worden gealarmeerd door je aanwezigheid. Het gebruik van de Display Off functie om in stand-by te gaan is een eenvoudige manier om te voorkomen dat de achtergrondverlichting van de oculairen oplichten. Om deze taak te vereenvoudigen, heeft de Merger LRF een ingebouwde nabijheid-ssensor. Het fungeert als een schakelaar voor het display om blootstelling aan achtergrondverlichting in het donker te voorkomen. Wanneer het apparaat voor de ogen weg wordt gehaald, schakelt de nabijheidssensor beide displays uit en wanneer het apparaat dichterbij wordt gebracht, worden beide displays ingeschakeld met een uitstekende beeldkwaliteit.

Robuuste behuizing van magnesiumlegering Merger LRF is ontworpen voor constant, vaak intensief gebruik. Een behuizing van magnesiumlegering is licht en sterk tegelijk. De behuizing beschermt de interne componenten van een warmtebeeldcamera betrouwbaar tegen schokken, vallen, vocht, hitte of kou. Tegelijkertijd verwijdert een metalen behuizing effectief de warmte van de elektronica en verhoogt het de consistentie van de werking van het apparaat tijdens langdurige observatie.

Vergelijkbaar alternatief

Deskundig advies
Snelle levering
Gratis bezorging vanaf €100,-
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Veilig betalen
iDeal
in3
PayPal
Overboeking
Sofort

Copyright © 2024 - JachtXL · Sitemap · Algemene voorwaarden

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

Direct contact
085 080 57 99
0