Deskundig advies
Snelle levering
Gratis bezorging vanaf €100,-
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Veilig betalen
Date is later

5% Zomer Korting op het gehele assortiment van JachtXL. KORTING CODE ZOMER5

Zomer Tip Bug a Salt Vliegenmepper Zoutgeweer!

Spotting Scope Telescoop Vanguard VEO HD 60A 15-45×60 Bundel

 460,00

Spotting Scope Telescoop Vanguard VEO HD 60A 15-45×60 Bundel

 460,00

  • Standaard 6 maanden garantie
  • Gratis bezorging vanaf €100,-

Specificaties

Merk
Vanguard

Productcode
VEO HD 60A BDL

Optische vergroting
15-45x

Objectief diameter (mm)
60

Gezichtsveld op 100 meter
4.7-2.3

Gewicht (gram)
510

Extra’s
Adapter, Draagtas, Afstandsbediening, Tripod

Productomschrijving

Met deze Vanguard VEO HD 60A 15-45×60 spotting scope bundel haal je een volledige set in huis, waardoor je meteen kunt spotten als een professional. De bundel bestaat uit de volgende onderdelen:
• VEO HD 60A spotting scope
• VEO 3 GO 235 AP tripod
• VEO PA-65 smartphone-adapter
• VEO BT-11 afstandsbediening
Laten we beginnen bij de spotting scope zelf.

VEO HD 60A spotting scope
Deze spotting scope van Vanguard heeft een compact ontwerp, met een centraal gelegen scherpstelwiel. Hij heeft een groot objectief met een diameter van 60 mm, die zorgt voor een uitstekende lichttransmissie. Samen met de fully multi-coated lenzen zorgt dat grote objectief voor heldere, kleurrijke beelden, waardoor je geen details verliest. De BaK4 prisma’s zorgt ervoor dat dat gedetailleerde beeld van rand tot rand reikt, waardoor je met deze Vanguard VEO HD 60A 15-45×60 spotting scope bundel uitstekend kunt observeren.

De spotting scope beschikt over een minimale optische vergroting van 15x en een maximale optische vergroting van 45x, waardoor je lekker dicht tot het te observeren object kunt komen. Hij heeft een gezichtsveld op 100 meter afstand van 4.7 meter bij minimale vergroting en van 2.3 meter bij maximale vergroting. Hierdoor krijg je het object eenvoudig volledig in beeld. Het oculair heeft een diameter van 52 mm, met een lens van 22.5 mm.

De behuizing van de Vanguard VEO HD 60A 15-45×60 spotting scope in deze bundel is gemaakt van carbon composiet, dat zeer sterk is en dat bekendstaat om zijn uitstekende corrosiebestendigheid. Hierdoor is de spotting scope in verschillende weersomstandigheden prima te gebruiken. Hij heeft een IPX7 waterdichtheidscertificering, waardoor hij 30 minuten lang tot maximaal één meter ondergedompeld kan worden zonder schade op te lopen. Aan de voorzijde van de spotting scope zit een geïntegreerde, uitschuifbare zonnekap, waardoor je geen last zult hebben van felle zonnestralen. Aan de onderzijde van de behuizing zit een Arca-Swiss plaatje, waardoor de spotting scope eenvoudig op een tripod te monteren is die gebruikmaakt van het Arca-Swiss montagesysteem.

VEO3 GO235AP tripod
De tripod die je bij deze Vanguard VEO HD 60A 15-45×60 spotting scope bundel krijgt is CNC gefreesd uit aluminium, waardoor hij slechts 1.3 kg weegt. Hij heeft een maximale hoogte van 1345 mm en dankzij de inschuifbare poten kun je hem eenvoudig inkorten tot een minimale lengte van slechts 330 mm. Hierdoor is de tripod bijzonder goed te vervoeren en kun je hem gemakkelijk meenemen als je in de natuur gaat observeren. De poten zijn voorzien van draaibare beenvergrendelingen, waardoor ze snel in- en uitgeschoven kunnen worden en waardoor je de VEO3 GO235AP tripod zonder moeite op kunt zetten. De tripod heeft een draagvermogen van 3.5 kg. De poten zijn te verstellen in een hoek van 20 graden, 50 graden en 80 graden.

De tripod is voorzien van een 2 PH-25 panoramische kop en een QS-71P snelontgrendelingsplaat. Hierdoor is de spotting scope er snel op te bevestigen en kun je hem vervolgens soepel ronddraaien en kantelen. De panoramische kop is namelijk voorzien van onafhankelijke draai- en kantelvergrendelingsknoppen, waardoor je een object soepel kunt volgen tijdens het observeren.

VEO PA-65 smartphone-adapter
Digiscoping is een steeds vaker voorkomende discipline bij zowel het spotten en bij fotografie. Dit is een combinatie van spotting scopes en verrekijkers met smartphones. Door die te combineren krijg je een verbeterde maximale vergroting en kun je zeer scherpe foto’s maken, zonder te hoeven investeren in camera-specifieke lenzen. Bij deze Vanguard VEO HD 60A 15-45×60 spotting scope bundel ontvang je de VEO PA-65 smartphone-adapter, waarmee je jouw smartphone in een handomdraai op de spotting scope monteert. Niet alleen kun je dan foto’s nemen en video’s maken van datgene dat je observeert, maar het geeft ook een groter beeld waardoor je net even wat gemakkelijker kunt observeren.

De smartphone-adapter is geschikt voor smartphones met een breedte van 59-90 mm en hij kan gemonteerd worden op oculairs met een diameter van 34-54 mm. Daarnaast is hij voorzien van ¼’’ schroefdraad, waardoor je hem ook rechtstreeks op een tripod of monopod kunt monteren. Het oculair van de smartphone-adapter is vrij naar links en naar rechts te bewegen, waardoor je hem eenvoudig uit kunt lijnen met de optiek die je gebruikt voor het observeren.

VEO BT-11 afstandsbediening
De spotting scope heeft een zeer nauw gezichtsveld, waardoor het soms moeilijk kan zijn om overzicht te houden. Vooral als je een foto of video wilt maken van een bepaalde gebeurtenis. Dit is dan ook waarom de Vanguard VEO HD 60A 15-45×60 spotting scope bundel voorzien is van een bluetooth afstandsbediening die geschikt is voor zowel iOS en Android smartphones. Met die VEO BT-11 bluetooth afstandsbediening kun je van een afstandje foto’s maken, zonder je smartphone aan te hoeven raken.

Vergelijkbaar alternatief

Deskundig advies
Snelle levering
Gratis bezorging vanaf €100,-
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Veilig betalen
iDeal
in3
PayPal
Overboeking
Sofort

Copyright © 2024 - JachtXL · Sitemap · Algemene voorwaarden

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

Direct contact
085 080 57 99
0