Deskundig advies
Snelle levering
Gratis bezorging vanaf €100,-
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Veilig betalen
Date is later

5% Zomer Korting op het gehele assortiment van JachtXL. KORTING CODE ZOMER5

Zomer Tip Bug a Salt Vliegenmepper Zoutgeweer!

Wildcamera HikMicro M15

 195,00

Wildcamera HikMicro M15

 195,00

  • Standaard 6 maanden garantie
  • Gratis bezorging vanaf €100,-

Specificaties

Merk
HikMicro

Productcode
HM-TR56-50S1G/W-TQ50 2.0

Extra’s
Antenne, Bevestigingsband, Simkaart, USB kabel

Productomschrijving

 Deze HikMicro M15 wildcamera is perfect geschikt om het wild binnen een jachtgebied in kaart te brengen en in de gaten te houden. De wildcamera maakt foto’s met een resolutie tot wel tien megapixels en schiet video’s met audio van tien seconden met een resolutie van 1080 pixels. Bij langere video’s loopt de resolutie iets terug, tot 720P bij twintig seconden en Wide Video Graphics Array (WVGA) bij 30 seconden. Het is zelfs mogelijk om in burstmode tot drie foto’s te laten maken, waarbij de camera per detectie snel één, twee of drie foto’s maakt. Gedurende de dag schiet de camera scherpe kleurbeelden en ’s nachts maakt hij zwart-wit beelden. De in totaal twaalf infrarood leds zorgen ook ’s nachts voor een duidelijk beeld.

De foto’s en video’s worden via de 4G antenne doorgestuurd naar de gratis te downloaden HikMicro Sight smartphone-app. Hiermee kun je de camera tot in detail instellen. Zo kies je de tijdvakken waarin hij actief is, je stelt de resolutie voor foto’s of video’s in en maakt gebruik van verschillende andere opties. Ondanks de vele uiteenlopende opties is de HikMicro M15 wildcamera bijzonder gebruiksvriendelijk.

Bij het opstellen van de wildcamera heb je dan ook niet veel nodig. Door middel van het batterijvak aan de onderzijde van de camera steek je er zes tot twaalf AA-batterijen in. Met twaalf AA-batterijen zou de camera in stand-by maar liefst zes maanden moeten werken. Nadat je de camera hebt voorzien van batterijen maak je hem bijvoorbeeld vast om een boom of je zet hem op een tripod. De camera is hiervoor voorzien van 1/4’’ – 20 UNC schroefdraad aan de onderzijde en de achterzijde. Vervolgens open je de klep aan de voorkant. Aan de linkerzijde is er ruimte voor een simkaart en aan de rechterzijde is er ruimte voor een SD-kaart van maximaal 32 GB om de gemaakte foto’s en video’s op te slaan.

Verder zit er onder de klep een schuifknop. Met deze schuifknop zet je de HikMicro M15 wildcamera vanuit de off-stand in de setup-stand. Er zitten vier indicatoren die in de setup-stand groen moeten oplichten, alvorens je schuifknop doorzet in de on-stand. De indicatoren geven onder andere aan of er een SD-kaart aanwezig is en of er voldoende bereik is. Er zit ook een sync-knop op de camera, waarmee je een testfoto kunt maken. Als alle indicatoren groen oplichten en de camera in de on-stand staat, sluit je de klep en zal je wildcamera aan het werk gaan in de door jou aangegeven tijdvakken.

De HikMicro M15 wildcamera heeft een passieve infrarood bewegingssensor die de camera activeert als er iets voorbijloopt. Zo worden er alleen beelden geschoten als er ook echt iets voorbijkomt en zal de wildcamera niet zonder reden zijn batterijen leegtrekken. Deze zeer gevoelige bewegingssensor heeft een maximaal bereik van 25 meter bij een diagonale hoek van 60 graden en een horizontale hoek van 45 graden. De camera heeft een activatietijd van een halve seconde, waardoor je niks zult missen. Deze M15 wildcamera heeft een afmeting van 112×86.4×143 mm, hij heeft een gewicht van 440 gram en hij is voorzien van een camouflage-opdruk. Hierdoor zal hij zonder moeite opgaan in de omgeving en kun je het jachtgebied goed in de gaten houden.

Vergelijkbaar alternatief

Deskundig advies
Snelle levering
Gratis bezorging vanaf €100,-
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Veilig betalen
iDeal
in3
PayPal
Overboeking
Sofort

Copyright © 2024 - JachtXL · Sitemap · Algemene voorwaarden

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

Direct contact
085 080 57 99
0