Deskundig advies
Snelle levering
Gratis bezorging vanaf €100,-
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Veilig betalen
Date has past

Aanbieding Voorzetkijker LV-81 1900 FOM Nachtkijker

 4.500,00
Aanbieding!

Aanbieding Voorzetkijker LV-81 1900 FOM Nachtkijker

 4.500,00

  • Standaard 6 maanden garantie
  • Gratis bezorging vanaf €100,-

De nieuwe nachtvoorzet van Lahoux Optics, de Lahoux LV–81 is ontworpen, geproduceerd en geassembleerd in onze fabriek in Haarlem, Nederland en onderscheidt zich door precisie, robuustheid en betrouwbaarheid. De nachtkijker is multipurpose en met bevestiging van een speciale adapter worden veranderd in een voorzet-camera zodat het kan worden gebruikt voor verschillende optische apparaten zoals verrekijkers, fototoestellen, jachtoptiek en videorecorders. De Lahoux LV–81 heeft het beste objectief dat momenteel beschikbaar is. Uniek is dat de apertuur hoog is voor het gehele beeldveld en niet alleen langs de as. De lange brandpuntafstand van het 80 mm objectief maakt het de mogelijk om op grote afstand te observeren en de speciale AR coating op elke lens maakt zeer hoge transmissie waarden mogelijk en geeft een ongeëvenaard helder beeld. Voor extra robuustheid zijn alle afzonderlijke lenzen schokbestendig gemonteerd.

Uiteraard is de LV–81 van Lahoux Optics uitgerust met een robuuste, schokbestendige Photonis™ beeldversterkerbuis, met een individueel meetblad van de Photonis beeldversterkerbuis, die de parameters van de buis garandeert. Wij raden de GEN 2+, ECHO, ECHO Plus beeldversterkerbuizen aan (ook beschikbaar in Onyx met witte fosfor). Het gebruik van een snelspan-adapter in plaats van montageringen, zorgt voor een snelle en eenvoudige installatie van de Lahoux LV–81 op vrijwel alle richtkijkers.

De Lahoux LV–81 is gebruiksvriendelijk en uitgerust met een weaver-rail voor een optionele laser- of diode- lamp naar keuze. De gekozen CR-123 heeft een lange en praktische batterij levensduur tot wel 85 uur en kan onafhankelijk van de polariteit geplaatst worden. Een nuttige functie bij gebruik in het donker.

Als een extra service selecteren wij Photonis buizen in verschillende categorieën, afhankelijk van de individuele buisparameters en spots. Op deze manier ontstaat er een ruimere keuze.

Vergelijkbaar alternatief

Deskundig advies
Snelle levering
Gratis bezorging vanaf €100,-
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Veilig betalen
iDeal
in3
PayPal
Overboeking
Sofort

Copyright © 2024 - JachtXL · Sitemap · Algemene voorwaarden

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

Direct contact
085 080 57 99
0