Deskundig advies
Snelle levering
Gratis bezorging vanaf €100,-
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Veilig betalen

FUD-lokkers (Fold Up Decoys)

Producten filteren

Sorteren

Prijs

JachtXL heeft voor u de handigste lokkers aller tijden: Multifunctionele 3-dimensionale volle lokkers die zowel op het water als op het land te gebruiken zijn: FUD-lokkers.

 

FUD staat voor Fold Up Decoy d.w.z. opvouwbare lokker. Opgevouwen kunt u ze gemakkelijk aan uw riem hangen, zodat u uw handen vrij heeft om uw andere jachtspullen mee het veld in te nemen. Uitvouwen gaat in drie tellen en u creëert dus in een zeer korte tijd een goede en natuurlijke lokstal.

Gemakkelijk te plaatsen

De FUD lokkers hebben de grootte van hun natuurlijke vrienden, zien er ook zo uit door de juiste print van matte verf waardoor de FUD niet glimt. Op het land kan de FUD lokker gemakkelijk in verschillende standen geplaatst worden, ook in harde grond. Ook in het water kunnen ze in een foeragerende of zwemmende houding geplaatst worden.

Moeilijk te onderscheiden van waterwild

U gooit de FUD in het water en ze kantelen vanzelf rechtop. Doordat de FUD waterwildlokkers een kiel hebben, bewegen ze door het water en zijn ze moeilijk van het levende waterwild te onderscheiden. Ook kunnen ze aan elkaar gekoppeld worden zodat ze achter elkaar aan zwemmen.

Deskundig advies
Snelle levering
Gratis bezorging vanaf €100,-
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Veilig betalen
iDeal
in3
PayPal
Overboeking
Sofort

Copyright © 2024 - JachtXL · Sitemap · Algemene voorwaarden

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

Direct contact
085 080 57 99
0