Deskundig advies
Snelle levering
Gratis bezorging vanaf €100,-
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Veilig betalen
Date is later

5% Zomer Korting op het gehele assortiment van JachtXL. KORTING CODE ZOMER5

Zomer Tip Bug a Salt Vliegenmepper Zoutgeweer!

Hondenbenches en autokooien

Producten filteren

Sorteren

Prijs

Zoekt u naar een autokooi of hondenbench voor uw hond? Zodat uw hond gemakkelijk mee kan reizen waar u ook naartoe gaat? Kijk dan eens bij ons aanbod autokooien. Als het om een autokooi voor de hond gaat zijn er veel verschillende soorten, maten en materialen verkrijgbaar. Het is dus goed om u eerst te verdiepen in de beste optie voor de hond. Het type kooi kan gekozen worden op basis van de maten, maar bijvoorbeeld ook op basis van uw hond. Het is belangrijk dat de autokooi goed in de auto past en dat de hond comfortabel kan reizen in de autokooi. Laat u daarom adviseren door één van onze medewerkers.

Autobench kopen?

Bent u op zoek naar een autobench die zowel thuis als bench kan fungeren als autokooi? Zoek dan niet verder! Bekijk hier ons assortiment autobenches hier. Dit type autobench kunt u zowel thuis gebruiken als voor in de auto. Dit type hondenbench is verzinkt en is lichter qua gewicht om hem gemakkelijk in en uit de auto te (de)monteren. Wij raden aan om op de bodem van de autobench een stuk vetbed met anti-slip te leggen. Dit voelt prettig aan voor de hond en is gemakkelijk weer te wassen. Koop nu een autobench bij JachtXL en ervaar het gemak zelf!

Benieuwd naar alle mogelijkheden omtrent autokooien en hondenbenches?

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden die er zijn omtrent autokooien en hondenbenches? Kijk dan eens naar ons assortiment autokooien en autobenches. Deze zijn gemakkelijk en snel te bestellen in onze webshop.  U kunt ervoor kiezen om uw nieuwe autokooi of autobench thuis te laten bezorgen. Ook is het mogelijk om de autokooi of hondenbench bij ons op te halen. Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Dan kunt u ons telefonisch bereiken op: 085 080 57 99.

Deskundig advies
Snelle levering
Gratis bezorging vanaf €100,-
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Veilig betalen
iDeal
in3
PayPal
Overboeking
Sofort

Copyright © 2024 - JachtXL · Sitemap · Algemene voorwaarden

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

Direct contact
085 080 57 99
0