Deskundig advies
Snelle levering
Gratis bezorging vanaf €100,-
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Veilig betalen
Date has past

Jachtkleding

Jachtkleding kopen? JachtXL is dé website voor jachtkleding en accessoires. Van verwarmd tot teekwerend. Onze jachtkleding is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Bij ons slaagt u gegarandeerd! Vandaag de dag is er namelijk een enorme selectie aan jachtkleding en outdoorkleding beschikbaar. Dit zorgt ervoor dat er altijd wel een perfecte outfit is die voldoet aan de wensen en eisen van uw favoriete buitenactiviteit. Of dit nu jagen is of een andere activiteit.

Ons aanbod outdoorkleding

Er is veel outdoorkleding beschikbaar. Dat is natuurlijk gunstig, maar we kunnen ons voorstellen dat u zich hierdoor ook afvraagt welke jachtkleding nu het beste is. Daarom hebben een groot deel van onze jachtkleding zelf in het veld getest. Op eigen expedities en tochten. Door trial-and-error zijn wij erachter gekomen welke jachtkleding wel geschikt is en welke jachtkleding niet geschikt is. Onze kennis en ervaring op het gebied van jachtkleding delen we graag met u. Wij verkopen onder andere de merken Hart, Jack Pycke, Jahti Jakt en Dubarry.

Waar op te letten bij het kopen van jacht kleding?

Doordat er veel jacht kleding beschikbaar is, is het soms lastig om te bepalen welke kleding het meest geschikt is. Er zijn een aantal punten waar u goed op moet letten. Heeft u liever advies op maat? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat u met de best passende jachtkledij op pad gaat.

  • Ademend vermogen: Jagen is een inspannende activiteit. Bij dit soort activiteiten is het raadzaam te kiezen voor outdoorkleding met ademend vermogen. Dit wordt ook wel aangeduid in MVTR (Moisture Vapour Transmission Rate) of RET (Evaporative Resistance of Textile).
  • Duurzaamheid: Hoe lang jachtkleding (bijvoorbeeld een lichtgewicht jas) meegaat, is afhankelijk van het gebruikte materiaal. Gecoate stoffen zullen eerder slijten dan membranen. Het is hierbij echter belangrijk uzelf af te vragen wat belangrijker is. Is het belangrijker dat de jas meerdere jaren meegaat of is het gewicht van het kledingstuk belangrijker? Een lichtgewicht jas is bijvoorbeeld makkelijk mee te nemen in de tas en licht in gewicht.
  • Prijs: De prijs zegt vaak iets over de kwaliteit van het kledingstuk. Duurdere kledingstukken beschikken vaak over duurdere materialen. Materialen die bijvoorbeeld meer ademend zijn of materialen die erg lang mee gaan.

Verwarmde jachtkleding

Tijdens de jacht is het dragen van verwarmde kleding onontbeerlijk. Daarom bieden wij bij JachtXL verschillende producten en merken aan. Zo zijn wij leverancier van bekende namen, zoals: Icebreaker, Jack Pycke, Mobile Warming, Alpenheat en onze eigen huismerk: Jacht XL. Hiermee kunt u kiezen uit verschillende varianten verwarmde kleding, waaronder: verwarmde jassen, bodywarmers, sokken, zooltjes, handschoenen en broeken. Kortom: bij JachtXL vindt u een complete collectie aan verwarmde jachtkleding om uw outdooractiviteit nog comfortabeler te maken.

Teekwerende jachtkleding

Bent u veel in het groen te vinden? In dat geval is teekwerende kleding onmisbaar. De kleding is ondoordringbaar voor teken. Een tekenbeet kan vervelende ziektes met zich meebrengen. In het ergste geval kan een tekenbeet de ziekte van Lyme veroorzaken. Wees de tekenbeet voor en zorg dat u goed beschermd gekleed bent tijdens het jagen. 

Accessoires bij jachtkledij

Naast jachtkleding en outdoorkleding vindt u bij Jacht XL ook accessoires die van groot belang zijn tijdens de jacht. Zo bieden wij verschillende verwarmde kleding accessoires, verwarmde sokken en handschoenen. Heeft u de juiste jachtkleding? Bekijk dan ook onze bijpassende accessoires. 

Daarom koopt u jachtkleding bij JachtXL

Door jarenlange ervaring is JachtXL.nl de website voor jacht kleding en accessoires. Van verwarmd tot teekwerend. Maar ook van nachtkijkers tot hondenartikelen. In onze webshop vindt u een zeer uitgebreid aanbod, zodat u zeker zult slagen wanneer u op jacht gaat. Benieuwd naar onze jachtkleding? Of heeft u een vraag over onze andere producten? Stel deze dan gerust. Wij zullen u dan zo snel mogelijk op weg helpen. JachtXL.nl staat voor door jagers en voor jagers.

 Jacht kleding voor dames en heren

Via onze webshop verkopen wij jachtkleding voor dames en jachtkleding voor heren. Ook kunt u slagen voor complete sets. En we hebben ook aan de kleinere jagers onder ons gedacht en daarom speciale junior jacht kleding in ons assortiment. Voor jong en oud slaagt u voor jachtkleding het snelst bij JachtXL, de jacht en outdoorspecialist. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen via info@jacht.nl.

Deskundig advies
Snelle levering
Gratis bezorging vanaf €100,-
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Veilig betalen
iDeal
in3
PayPal
Overboeking
Sofort

Copyright © 2024 - JachtXL · Sitemap · Algemene voorwaarden

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

Direct contact
085 080 57 99
0