Deskundig advies
Snelle levering
Gratis bezorging vanaf €100,-
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Veilig betalen
Date has past

Messen & Tools

Producten filteren

Sorteren

Prijs

Als jager is het hebben van het juiste gereedschap van essentieel belang om succesvol te zijn in het veld. En een van de belangrijkste tools voor een jager is het mes. Het mes is een onmisbaar instrument voor het slachten en ontleden van het wild en voor het algemene onderhoud van het jachtgerei. Op jachtxl.nl vindt u verschillende soorten messen, bijlen, zagen en messenslijpers die u als jager nodig heeft tijdens de jacht.

Messen

Het eerste type mes dat u als een jager nodig hebt, is het jachtmes. Dit is een mes met een stevig en scherp lemmet dat ontworpen is om gemakkelijk door vlees en botten te snijden. Zo’n mes heeft een antislip handvat om te voorkomen dat het uit uw handen glijdt en per ongeluk letsel veroorzaakt. Een ander type mes dat nuttig kan zijn voor jagers, is het uitschietmes. Dit mes heeft een lemmet dat uit het handvat schiet en is ideaal voor het snel openen van het wild zonder dat het mes voortdurend uit het handvat gehaald hoeft te worden. We bieden ook verschillende messensets aan.

Bijlen

Een bijl kan ook handig zijn voor u als jager. Het kan worden gebruikt om takken af te hakken voor het maken van een schuilplaats of om vuur te maken. Een bijl kunt u ook gebruiken om botten te breken, wat het makkelijker maakt om het vlees van het bot te scheiden. De bijl moet een scherp lemmet hebben dat gemakkelijk door hout kan snijden en een comfortabel handvat dat u als jager een stevige grip geeft.

Zagen

Een zaag is ook een belangrijk hulpmiddel voor jagers. Het kan worden gebruikt om takken en ander hout te zagen voor het maken van een schuilplaats of voor het aansteken van een vuur. Een zaag kan ook worden gebruikt om door botten te zagen, wat het scheiden van het vlees van het bot vergemakkelijkt. Een goede zaag moet een scherp lemmet hebben dat niet vastloopt in het hout en een comfortabel handvat dat de jager een stevige grip geeft.

Messenslijpers

Na verloop van tijd zullen de messen en andere gereedschappen die u gebruikt bot worden. Daarom is het belangrijk om een messenslijper bij de hand te hebben. Een messenslijper kan gebruikt worden om messen, bijlen en zagen snel en gemakkelijk te slijpen, zodat ze hun scherpte behouden. Een goede messenslijper moet gemakkelijk te gebruiken zijn en snel resultaat opleveren.

Shop messen op jachtxl.nl

Kortom, als jager zijn messen, bijlen, zagen en messenslijpers onmisbare gereedschappen. Het juiste gereedschap kan het verschil maken tussen succesvol zijn in het veld en met lege handen thuiskomen. Investeer in goede kwaliteit gereedschap en zorg ervoor dat het goed onderhouden wordt om er het maximale uit te halen. U vindt op onze website een ruim assortiment. Heeft u advies nodig over wat u het beste kunt gebruiken? Neem dan contact op via info@jachtxl.nl of bel naar 085 080 57 99.

 

Deskundig advies
Snelle levering
Gratis bezorging vanaf €100,-
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Veilig betalen
iDeal
in3
PayPal
Overboeking
Sofort

Copyright © 2024 - JachtXL · Sitemap · Algemene voorwaarden

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

Direct contact
085 080 57 99
0