Deskundig advies
Snelle levering
Gratis bezorging vanaf €100,-
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Veilig betalen
Date has past

Richtkijkers

Producten filteren

Sorteren

Prijs

Onze richtkijkers en Red Dot zijn een grote toegevoegde waarde als u ook in de nacht gaat jagen. Door de speciale kijker op het geweer is het mogelijk alle dieren ‘s nachts extra goed te zien. De dieren krijgen door de warmte een lichtere kleur dan de omgeving. Door deze lichtere kleur zijn de dieren een meer eenvoudige prooi. Onze richtkijkers en Red Dot zijn van hoge kwaliteit en erg duurzaam.

Kwaliteit van de richtkijkers

De kwaliteit van een richtkijkers is heel belangrijk als u als jager midden in de nacht gaat jagen. Het komt bij andere aanbieders voor dat het warmtebeeld wazig is. Dat komt bij Jacht XL niet voor! Wij leveren alleen kwaliteit en willen ervoor zorgen dat u met het grootste plezier in de nacht kunt gaan jagen. Al onze richtkijkers voldoen aan de Class 1 richtlijnen en zijn hierdoor veilig gekeurd voor de mens. Veiligheid, duurzaamheid en functionaliteit staan voorop als het gaat om de producten van Jacht XL.

Lichtgewicht nachtzicht geweerkijkers

Een aantal van onze nachtzicht geweerkijkers zijn erg licht in gewicht. U hoeft daarom geen zorgen te maken dat het jachtgeweer veel zwaarder wordt na het bevestigen van de lichtgewicht nachtzicht geweerkijker. Een voorbeeld van een professionele lichtgewicht nachtzicht geweerkijker is de Pulsar Apex 75XD Thermo geweerkijker. Deze heeft een solide behuizing die alle voordelen van thermische visie brengt voor professionele jagers.

Beelden vastleggen met de nachtzicht geweerkijkers

Het jagen in de nacht is heel leuk, maar het opnemen van beelden waar u op richt kan ook een toegevoegde waarde zijn. Onze nachtzicht geweerkijkers zijn voorzien van een camera waarbij een video uitgang aanwezig is. Door deze video uitgang is er de mogelijkheid om de beelden vast te leggen. Leuk om later nog eens terug te kijken hoe u zelf in de nacht aan het jagen bent geweest.

Waarom gaan jagen met Red Dot?

Jagen met ruig terrein, extreme weersomstandigheden, weinig of  veel zonlicht? Onze de Aimpoint Red Dot producten zijn getest door ervaren Jagers tijdens de spannende momenten van de jacht. Hierdoor is bewezen dat de Red dot, de grootste kans van treffen heeft op bewegende doelen. Met een Aimpoint hoeft u zich geen zorgen te maken over het centreren van de stip in uw kijker. Zodra de stip op het doel staat, bent u klaar om te schieten. De Aimpoint maakt het mogelijk om doelgericht met beide ogen open te gaan schieten.

Let op: Voor Aimpoint kunnen we diverse montage leveren neem hierover contact met ons op!

Advies over onze nachtzicht geweerkijkers?

Will je graag meer informatie over onze nachtzicht geweerkijkers, richtkijkers en Red Dot? Neem dan snel contact op via telefoonnummer 085 080 57 99.

Deskundig advies
Snelle levering
Gratis bezorging vanaf €100,-
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Veilig betalen
iDeal
in3
PayPal
Overboeking
Sofort

Copyright © 2024 - JachtXL · Sitemap · Algemene voorwaarden

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

Direct contact
085 080 57 99
0