Deskundig advies
Snelle levering
Gratis bezorging vanaf €100,-
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Veilig betalen

Verwarmde kleding

Producten filteren

Sorteren

Prijs

Voor de jacht of toch voor het sporten: u bent op zoek naar verwarmde kleding. U weet namelijk als geen ander dat het buiten ontzettend koud kan zijn. Om onderkoeling te voorkomen bent u daarom op zoek naar verwarmde jachtkleding. Hierbij is een goede kwaliteit van levensbelang. Gelukkig kunt u 24/7 bij JachtXL terecht. Bij ons vindt u speciale kleding voor de jacht, waaronder: verwarmde zolen, broeken, vesten en handschoenen. Zo komt u de kou wel door! Vraag ons gerust om advies.

Ons assortiment

Tijdens de jacht – en sport – is het dragen van verwarmde kleding onontbeerlijk. Daarom bieden wij bij JachtXL verschillende producten en merken aan. Zo zijn wij leverancier van bekende namen, zoals: Icebreaker, Jack Pycke, Mobile Warming, Alpenheat en onze eigen huismerk: Jacht XL. Hiermee kunt u kiezen uit verschillende varianten verwarmde kleding, waaronder: verwarmde jassen, bodywarmers, sokken, zooltjes, handschoenen en broeken. Daarnaast bieden wij ook drogers en opwarmers aan. Kortom: bij JachtXL vindt u een complete collectie aan verwarmde jachtkleding om uw outdooractiviteit nog comfortabeler te maken.

Hoe werkt het?

Het kopen van verwarmde kleding klinkt interessant, maar hoe werkt zoiets eigenlijk? Wij leggen het u graag even kort uit. Alle producten in bovenstaande categorie kunnen aan een kleine accu worden aangesloten. Deze verwarmt het kledingstuk, waarbij u zelf de gewenste temperatuur kunt instellen. Kiest u voor een jas of bodywarmer? Dan gaat de accu in de hoogste stand (57°C) zo’n 2,5 uur mee. In de laagste stand (32°C) is dit maar liefst 10 uur! Een lege accu kunt u opladen met de oplader van uw mobiele telefoon.

Warm gekleed met JachtXL

Jagen is een vak apart. Daarom bent u op zoek naar een leverancier, die weet waar hij het over heeft. Bij JachtXL is ons assortiment samengesteld met jarenlange praktijkervaring in het veld. Eigenaar Gerwin Dijkman is namelijk zelf fervent jager. Hij is regelmatig in de bossen te vinden en weet daardoor precies wat werkt en wat niet. Verwarmde kleding is echter niet de enige categorie die JachtXL aanbiedt. Bij ons vindt u ook teekwerende kleding, jachtkleding voor dames en jachtartikelen.

Direct verwarmde kleding kopen?

Voorzichtig beweegt u zichzelf door uw koude omgeving. U bent op jacht of houdt zich bezig met een andere outdooractiviteit. Een ding is echter zeker: u kunt wel een set verwarmde jachtkleding gebruiken. Bekijk daarom vandaag nog het assortiment van JachtXL. Liever passen of afhalen? Maak dan een afspraak door te bellen naar 085 080 57 99. U bent dan van harte welkom aan de Het Anker 18 in Kuinre. Welke verwarmde kleding gaat u kopen?

Deskundig advies
Snelle levering
Gratis bezorging vanaf €100,-
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Veilig betalen
iDeal
in3
PayPal
Overboeking
Sofort

Copyright © 2024 - JachtXL · Sitemap · Algemene voorwaarden

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

Direct contact
085 080 57 99
89