Deskundig advies
Snelle levering
Gratis bezorging vanaf €100,-
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Veilig betalen

Lokmiddelen

Producten filteren

Sorteren

Prijs

Tijdens de jacht maken jagers gebruik van verschillende lokmiddelen om wild aan te trekken en dichterbij te laten komen. Hierdoor kan een jager makkelijker schieten en met meer precisie jagen. In de webshop van JachtXL vindt u de beste en meest gebruikte lokmiddelen, namelijk lokvogels (Sillosocks), lokfluiten, opvouwbare lokaas, lokvoer en voerautomaten.

Lokvogels van Sillosocks

Een van de meest gebruikte lokmiddelen tijdens de jacht zijn lokvogels van onder andere het merk Sillosocks. Dit zijn levensechte replica’s van de vogels die u als jager wilt vangen, zoals eenden, ganzen, duiven en kraaien. Lokvogels van Sillosocks kunnen op verschillende manieren worden gebruikt. Zo kunnen ze op de grond worden geplaatst om een ​​groep vogels te imiteren die op zoek zijn naar voedsel, of ze kunnen in bomen of op palen worden geplaatst om een ​​rustende of foeragerende groep te simuleren. Door deze levensechte imitatie trekt u wilde vogels aan en krijgt u de kans om te schieten.

Lokfluiten

Een andere veelgebruikte techniek is het gebruik van lokfluiten. Deze fluiten bootsen de geluiden na die dieren in het wild maken, zoals het geluid van vogels die aan het foerageren zijn of het geluid van een hert dat in het wild graast. Het gebruik van lokfluiten is een effectieve manier om wilde dieren aan te trekken, omdat het de natuurlijke geluiden van het dier imiteert en hen het gevoel geeft dat er anderen in de buurt zijn.

Fold-up decoys

Opvouwbaar lokaas, ook wel fold-up decoys genoemd, is ook een veel voorkomend middel dat jagers gebruiken om wilde dieren te lokken. Dit lokaas is gemaakt van lichtgewicht materiaal en kan gemakkelijk worden opgeborgen en meegenomen. Het kan worden gebruikt om het geluid of het uiterlijk van een dier in het wild na te bootsen, zoals een konijn dat snel door een open veld rent. Door dit lokaas te gebruiken, kunt u als jager dieren aantrekken en ze naar de gewenste locatie leiden.

Lokvoer

Lokvoer is ook een belangrijk onderdeel van de jacht. Door voedsel te plaatsen op een specifieke locatie, kunnen jagers wilde dieren naar de gewenste locatie lokken. Dit voer kan verschillende soorten granen, zaden of ander voedsel bevatten dat aantrekkelijk is voor wilde dieren. Het gebruik van lokvoer is een effectieve manier om dieren te lokken omdat ze instinctief op zoek gaan naar voedsel en dus gemakkelijk te lokken zijn.

Voerautomaten

Ten slotte kunt u voerautomaten gebruiken om dieren te lokken. Deze apparaten kunt u programmeren om op specifieke tijden voedsel te verstrekken op een bepaalde locatie. Door het voedsel op regelmatige tijdstippen te verstrekken, kunt u wilde dieren trainen om op deze locatie te komen om te eten, wat u als jager een voordeel geeft.

Koop lokmiddelen bij JachtXL

U heeft kunnen lezen dat wij over vele lokmiddelen beschikken. Gegarandeerd dat u hiervoor slaagt op onze website. Heeft u advies nodig over wat u het beste kunt gebruiken? Neem dan contact op via info@jachtxl.nl of bel naar 085 080 57 99. Onze medewerkers staan u graag bij.

 

Deskundig advies
Snelle levering
Gratis bezorging vanaf €100,-
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Veilig betalen
iDeal
in3
PayPal
Overboeking
Sofort

Copyright © 2024 - JachtXL · Sitemap · Algemene voorwaarden

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

Direct contact
085 080 57 99
0