Deskundig advies
Snelle levering
Gratis bezorging vanaf €100,-
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Veilig betalen

Waadpakken en lieslaarzen

Producten filteren

Sorteren

Prijs

Bent u op zoek naar een waadpak die geschikt is voor uw buitenactiviteiten? Of spreken de functionele lieslaarzen u meer aan? Bij JachtXL vindt u functionele waadpakken, maar ook lieslaarzen van uitstekende kwaliteit. Gaat u voor een neopreen waadpak? Of kiest u toch voor een camouflage pak? We hebben allerlei soorten waadpakken en lieslaarzen, voor ieder wat wils.

JachtXL verkoopt waadpakken en lieslaarzen van hoogwaardige kwaliteit
JachtXL verkoopt waterpakken en lieslaarzen die voldoen aan onze kwaliteitseisen. Wij verkopen namelijk alleen de beste outdoor merken en producten. De waadpakken en lieslaarzen hebben vaak meer functies dan er voor te zorgen dat u droog blijft. Zo heeft Waadpak Neopreen Dunlop Purofort stalen neuzen en een excellente grip.

Wat is een waadpak precies?

Een waadpak is een eendelig pak dat bijna het hele lichaam bedekt. U kunt een waadpak ook wel vergelijken met een waterdichte tuinbroek. Omdat hij waterdicht is, is het een uitkomst voor vele visser, jagers en outdoor liefhebbers. Met een waadpak kunt u bijvoorbeeld door een grote sloot/plas lopen zonder nat te worden.

Wat zijn de voordelen van een waadpak?

Met een waadpak van JachtXL bedekt u dus bijna uw gehele lichaam. Wanneer u het water inloopt, zal uw kleding niet nat worden. Niet voor niets zijn de waadpakken zo populair. Een goed waadpak zorgt er ook voor dat u warm blijft en niet onderkoeld raakt door het water. Als u beet heeft en de vis moet binnenhalen kunt u gemakkelijk even het water in zonder nat te worden.

Van welk materiaal worden waadpakken gemaakt?

Waadpakken kunnen van verschillende materialen gemaakt worden. JachtXL heeft waadpakken van hoogwaardig PVC/polyester, neopreen en nylon. De pakken zijn vaak groen, bruin, grijs of gecamoufleerd. Wij hebben 7 soorten waadpakken in ons assortiment.

Waar moet u op letten als u met een waadpak in het water staat?

Het is erg belangrijk dat je constant blijft opletten als u in het water staat. U kunt zich gemakkelijk verstappen en vallen. Het waadpak kan zich snel vullen met water. Het kan dan moeilijk zijn om te zwemmen. Zorg daarom dat u rustig door het water loopt. Ook is het slim om een marge te houden tussen het water en de rand van uw waadpak.

Een waadpak uitgelicht

Een neopreen waadpak is erg geschikt voor in het koude water of voor langdurige sessies. Met zo’n pak kunt u ook eenvoudig in het water bewegen. Dit waadpak houd bijna uw gehele lichaam droog. Wanneer u onder dit waadpak een dunne waterdichte vest draagt, zou u in principe kunnen zwemmen zonder nat te worden.

Wat is een lieslaars precies?

Lieslaarzen zijn laarzen die tot de lies rijken. De laars gaat bedekt dus niet uw middel. Met een lieslaars is om in vochtige gebieden te kunnen lopen zonder nat te worden. Sloten, moerassen en drassige gebieden zijn goed begaanbaar met lieslaarzen.

Voordelen van lieslaarzen

Bent u op zoek naar een product waarmee u tot uw liezen droog blijft? Bekijk dan eens de lieslaarzen van JachtXL. De lieslaarzen uit ons assortiment kunt u uitstekend gebruiken voor als u in het ondiepe water blijft. Lieslaarzen worden veel gebruikt door hobbyvissers, wandelaars of door mensen die in een boot willen stappen zonder nat te worden.

Van welk materiaal worden lieslaarzen gemaakt

Wij hebben twee verschillende lieslaarzen in ons assortiment. De lieslaarzen zijn van verschillende soorten materiaal gemaakt. Wij hebben lieslaarzen die gemaakt zijn van neopreen en PVC. De lieslaarzen zijn verkrijgbaar in de kleur groen.

Een lieslaars uitgelicht

De neopraan lieslaars is een laars die de gehele benen bedekt tot aan de lies. Via 2 gespen aan de zijkanten kunt u deze lieslaarzen goed vastzetten. De lieslaarzen zitten flexibel om uw benen heen. U kunt zich gemakkelijk voortbewegen wanneer uw knieën buigt en strekt.

Bestel eenvoudig uw producten

Zowel lieslaarzen als waadpakken vindt u bij ons in verschillende varianten. Welk product sluit het best aan bij uw wensen? JachtXL helpt u graag verder bij het vinden van de perfecte lieslaarzen en/of waadpakken. Kiest u voor een rubber lieslaars? Of wilt u liever een neopreen waadpak kopen? Bij ons vindt u het allemaal. Op onze website bestelt u eenvoudig uw nieuwe product(en). U kunt ervoor kiezen om te betalen via onder andere iDeal, een veilige betaalomgeving. Ook PayPal behoort tot de opties.

Meer informatie nodig?

Wilt u een waadpak kopen, maar bent uer nog niet helemaal over uit? En wilt u voor het plaatsen van uw bestelling meer advies ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij informeren u graag over onze producten en adviseren u waar nodig. Een ding is zeker: bij ons vindt u waadpakken en lieslaarzen van uitstekende kwaliteit.

Deskundig advies
Snelle levering
Gratis bezorging vanaf €100,-
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Veilig betalen
iDeal
in3
PayPal
Overboeking
Sofort

Copyright © 2024 - JachtXL · Sitemap · Algemene voorwaarden

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

Direct contact
085 080 57 99
0