Deskundig advies
Snelle levering
Gratis bezorging vanaf €100,-
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Veilig betalen

Hondenfluiten

Producten filteren

Sorteren

Prijs

Bent u op zoek naar hondenfluiten? In onze webshop vindt u een mooi assortiment hondenfluiten terug. U kunt een hondenfluit tijdens de jacht gebruiken, maar u kunt de hondenfluiten ook gebruiken bij het trainen van uw hond. Want een hondenfluit is daarvoor het perfecte hulpmiddel. Het vraagt wel enige inspanning van u en uw hond, maar dat wordt zeker beloond.

Waarvoor gebruik je een hondenfluit?

Hondenfluiten gebruikt u als u op grote afstand jouw hond een commando wilt laten uitvoeren. Het geluid van een hondenfluit reikt heel ver, verder dan het gebruiken van uw eigen stem. Daarnaast is het gebruiken van een hondenfluit minder storend voor de omgeving en de natuur dan uw eigen stem.

Meerdere commando’s trainen

Met een hondenfluit is het mogelijk om meerdere commando’s aan te leren en vervolgens ook uit te laten voeren. Zo kunt u bijvoorbeeld een aparte commando geven voor de commando ‘Hier’ Of ‘Zit’. Dit kunt u doen door het ritme van de commando aan te passen. Het aanleren van deze commando’s komt wel heel nauw en vraagt enige inspanning van uzelf en uw hond.

Verschillende soorten hondenfluiten

Hondenfluiten zijn er in verschillende soorten en maten. U kunt hierbij denken aan een standaard hondenfluit, maar we hebben ook hondenfluiten in de vorm van een gewei, buffelhoorn of hertenhoorn. Net wat u prettig vindt. Ook hebben we hondenfluiten in ons assortiment voor lange afstand of met een ingebouwde triller. Wilt u meerdere commando’s kunnen geven? Dan is een hondenfluit met dubbele toon echt iets voor u. Om volledig voor een hondenfluit te slagen, verkopen wij ook hondenfluit koorden.

Hondenfluiten koop je bij JachtXL

Of u nu op zoek bent naar hondenfluiten voor tijdens de jacht of voor het specifiek trainen van uw hond. Bij JachtXL bent u ervan verzekerd dat u een geschikte hondenfluit gaat vinden. Heeft u vragen over een specifieke hondenfluit? Neem dan gerust contact met ons op via info@jachtxl.nl of bel naar 085 080 57 99. Onze medewerkers staan u graag te woorden en geven u advies over de beste hondenfluit voor uw hond.

Deskundig advies
Snelle levering
Gratis bezorging vanaf €100,-
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Veilig betalen
iDeal
in3
PayPal
Overboeking
Sofort

Copyright © 2024 - JachtXL · Sitemap · Algemene voorwaarden

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

Direct contact
085 080 57 99
0