Deskundig advies
Snelle levering
Gratis bezorging vanaf €100,-
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Veilig betalen
Date is later

Pinksterkorting bij JachtXL 15 tot en met 20 mei 5% KORTING!!!!!!!!

Shop nu met deze Pinkster code en ontvang 5% Korting op uw order PINKSTEREN5

Teekwerende kleding

Producten filteren

Sorteren

Prijs

Bent u veel in het groen te vinden? In dat geval is teekwerende kleding onmisbaar. De kleding is ondoordringbaar voor teken. Een tekenbeet kan vervelende ziektes met zich meebrengen. In het ergste geval kan een tekenbeet de ziekte van Lyme veroorzaken. Wees de tekenbeet voor en zorg dat u goed beschermd gekleed bent.

Bescherm uzelf tegen teken

Het belangrijkste uitgangspunt is dat er een ondoordringbare ruimte zit. Dit tussen de leefomgeving van de teek en uw huid. Dit uitgangspunt stond centraal bij het ontwerpen van teekwerende kleding. Teken zijn overal ter wereld te vinden. Deze parasieten liggen doorgaans dicht bij de grond. Ze kunnen niet ver springen. De teek moet dus dicht bij zijn prooi zijn. Zo kan de teek makkelijk overstappen op de prooi. Om dit allemaal te voorkomen is teekwerende kleding van essentieel belang.

Ontdek de collectie

De collectie bij JachtXL is uitgebreid. Hierdoor kan uw hele outfit teekwerend zijn. Zelfs een teekwerende pet is bij JachtXL te verkrijgen. De collectie bestaat uit teekwerende kleding in verschillende prijsklassen. Je hoeft niet een gehele teekwerende outfit aan te schaffen. Je kunt er ook voor kiezen om een paar items te kopen. Denk hierbij aan teekwerende handschoenen of sokken. Elke activiteit vraagt weer om een andere manier van kleding. Daarom is de collectie van JachtXL uitgebreid. U zult dus altijd vinden wat u zoekt.

Safety first!

Bekijk goed welke teekwerende kledingstukken aansluiten bij de activiteit. Wanneer u gaat wandelen door de bergen zijn teekwerende sokken voldoende. Bevindt u zich tijdens deze wandeling ook tussen hoog gras? Dan is het verstandig ook een teekwerende broek aan te doen. Laat u informeren over de passende kleding. Daarnaast is anti teek-spray een aanrader. Dit biedt tot 6 uur bescherming tegen teken. Het product kan gebruikt worden door het hele gezin. Heeft u wel een tekenbeet opgelopen? Verwijder deze dan gelijk en overleg met uw huisarts.

Op zoek naar teekwerende kleding?

Bent u op zoek naar teekwerende kleding? Ontdek de collectie van JachtXL. Daarnaast kunnen wij u altijd adviseren over de juiste kleding. Meer informatie? U kunt ons telefonisch bereiken via 085 080 57 99. JachtXL is ontstaan door de vraag naar specialisatie op het jachtgebied. Voor deskundig advies bent u bij ons dus op de goede plek. Teekwerende kleding vindt u bij JachtXL!

Deskundig advies
Snelle levering
Gratis bezorging vanaf €100,-
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Veilig betalen
iDeal
in3
PayPal
Overboeking
Sofort

Copyright © 2024 - JachtXL · Sitemap · Algemene voorwaarden

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

Direct contact
085 080 57 99
0