Deskundig advies
Snelle levering
Gratis bezorging vanaf €100,-
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Veilig betalen
Date is later

Pinksterkorting bij JachtXL 15 tot en met 20 mei 5% KORTING!!!!!!!!

Shop nu met deze Pinkster code en ontvang 5% Korting op uw order PINKSTEREN5

Camouflage Hutten & Netten

Producten filteren

Sorteren

Prijs

Bij Jacht XL vinden wij het belangrijk dat u goed gecamoufleerd op jacht kan. Wij hebben een divers aanbod aan camouflage hutten en netten in onze webshop. U kunt 24 uur per dag een camouflagenet of camouflagehut bij Jacht XL bestellen! Al onze artikelen zijn van uitmuntende kwaliteit. De camouflagenetten worden geleverd met goede garantievoorwaarden. Kortom: JachtXL is uw specialist op het gebied van jachtgerei.

Camouflage artikelen

Jacht XL biedt een divers aanbod aan camouflagenetten. Maar dit is niet alles, wij bieden meer camouflage artikelen. Deze artikelen kunnen u zeker nog beter helpen tijdens de jacht. Denk hierbij aan een camouflage tent voor uw trouwe viervoeter, camouflage handschoenen of een speciaal camouflage pak. Al deze camouflage artikelen kan Jacht XL bij u leveren! Alle artikelen zijn voor uw jacht zijn bij ons beschikbaar. Zo kunt u zorgeloos op jacht en hoeft u zich maar op één ding te richten.

Artikel afhalen bij JachtXL

Wij zijn een internet onderneming die artikelen verkoopt op het internet. Wilt u liever het artikel passen in de winkel? Geen probleem. Bij het bestellingsproces heeft u de mogelijkheid ‘afhalen’ te selecteren. Wij verzoeken u voor deze optie telefonisch contact met ons op te nemen. Wij zullen vervolgens een afspraak met u maken. Zo kunt u de camouflage artikelen passen in de winkel. Zo weet u zeker dat het camouflagenet echt bij u past!

Artikel retourneren aan JachtXL

Het door uw bestelde camouflagenet is niet geheel wat u ervan verwacht had. Dit is erg vervelend, maar maakt u zich geen zorgen. Wij verzoeken u vriendelijk ons retourformulier in te vullen. Wanneer moet het verzoek van retournering aan ons vermeld zijn? Binnen 14 dagen na ontvangst van het camouflagenet of een ander artikel. Het is mogelijk het artikel te ruilen. Wij zullen u dan een nieuwe maat of kleur toezenden. Toch liever uw geld terug? Dit kan uiteraard. U zult in dit geval uw aankoopbedrag binnen 14 dagen teruggestort krijgen op uw rekening.

Contact met Jacht XL

Heeft u vragen over de camouflagenetten of andere artikelen? Neem gerust contact met ons op. U kunt ons gemakkelijk telefonisch bereiken door te bellen naar: 085 080 57 99. Wij zullen u de antwoorden geven op al uw vragen. Jacht XL helpt u graag verder. Samen zoeken wij een camouflagenet die perfect aansluit op uw wensen. Jacht XL is dé specialist op het gebied van camouflagenetten, camouflagehutten en jachtgerei.

Deskundig advies
Snelle levering
Gratis bezorging vanaf €100,-
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Veilig betalen
iDeal
in3
PayPal
Overboeking
Sofort

Copyright © 2024 - JachtXL · Sitemap · Algemene voorwaarden

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

Direct contact
085 080 57 99
0