Deskundig advies
Snelle levering
Gratis bezorging vanaf €100,-
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Veilig betalen
Date is later

Pinksterkorting bij JachtXL 15 tot en met 20 mei 5% KORTING!!!!!!!!

Shop nu met deze Pinkster code en ontvang 5% Korting op uw order PINKSTEREN5

Outdoorschoenen

Producten filteren

Sorteren

Prijs

Bent u een jager of brengt u veel tijd buiten door? Dan is het essentieel om de juiste schoenen te hebben. Outdoorschoenen zijn een onmisbaar item voor iedereen die buiten veel tijd doorbrengt. Op onze website vindt u wandelschoenen, laarzen, sneeuwschoenen, lieslaarzen, waadpakken, klompen en pantoffels. Ook verkopen wij schoenen voor mannen en vrouwen van het merk Dubarry.

Duurzame en waterdichte outdoorschoenen

Allereerst zijn outdoorschoenen gemaakt van materialen die duurzaam en waterdicht zijn. Dit is belangrijk omdat u tijdens het jagen of wandelen vaak door natte gebieden moet gaan, zoals moerassen, beken of natte weilanden. Zonder de juiste schoenen kunt u snel natte voeten krijgen, wat niet alleen oncomfortabel is, maar ook kan leiden tot blaren en zelfs infecties. Outdoorschoenen zijn ook vaak voorzien van speciale zolen met een grof profiel, wat zorgt voor extra grip op modderige of gladde ondergronden. Dit vermindert de kans op uitglijden en verwondingen.

Lieslaarzen en waadpakken

Lieslaarzen en waadpakken zijn een varianten van de outdoorschoenen die specifiek ontworpen zijn voor activiteiten in en rond het water. Ze bieden bescherming tegen natte omstandigheden en zijn meestal gemaakt van een waterdicht materiaal zoals rubber. De laarzen zijn hoger dan normale schoenen en reiken tot aan de lies bij lieslaarzen en hoger bij waadpakken. Wat betekent dat u volledig beschermd bent tegen het water. Dit is vooral handig als u door diep water moet waden of als u in de buurt bent van stromend water, waar u gemakkelijk natte voeten krijgt.

Bescherming en comfort

Maar outdoorschoenen en lieslaarzen bieden niet alleen bescherming tegen water en modder. Ze bieden ook ondersteuning aan uw voeten en enkels. Dit is belangrijk omdat u tijdens het jagen of wandelen vaak over ongelijk terrein loopt, zoals rotsen, boomstammen en oneffen paden. De juiste schoenen bieden ondersteuning en bescherming tegen verstuikingen en andere blessures. Tot slot zijn outdoorschoenen en lieslaarzen vaak voorzien van isolerende materialen die uw voeten warm houden tijdens koude dagen. Dit is vooral belangrijk voor jagers, die vaak lange tijd in de kou moeten doorbrengen. De isolatie zorgt ervoor dat uw voeten warm blijven, wat bijdraagt aan uw comfort en veiligheid.

Heeft u advies nodig over wat u het beste kunt gebruiken? Neem dan contact op via info@jachtxl.nl of bel naar 085 080 57 99.

Deskundig advies
Snelle levering
Gratis bezorging vanaf €100,-
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Veilig betalen
iDeal
in3
PayPal
Overboeking
Sofort

Copyright © 2024 - JachtXL · Sitemap · Algemene voorwaarden

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

Direct contact
085 080 57 99
0