Deskundig advies
Snelle levering
Gratis bezorging vanaf €100,-
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Veilig betalen
Date is later

Pinksterkorting bij JachtXL 15 tot en met 20 mei 5% KORTING!!!!!!!!

Shop nu met deze Pinkster code en ontvang 5% Korting op uw order PINKSTEREN5

Afschrikmiddel Spray Zwijnen/Matterachtigen

 14,99

Afschrikmiddel Spray Zwijnen/Matterachtigen

 14,99

  • Standaard 6 maanden garantie
  • Gratis bezorging vanaf €100,-

Gebruiksaanwijzing voor INVIFENS glansmiddelen

Altijd schudden voor gebruik. Draag beschermende handschoenen. Spuit altijd in de richting van de wind. Aangezien INVIFENS P10 sterk geconcentreerd is, mag het slechts in zeer kleine hoeveelheden worden toegepast. Het schrikmiddel kan direct op de grond of op struiken worden gespoten. Om de efficiëntie van het geurhek te verhogen, wordt aanbevolen om het middel op een stuk stof of op palen op een hoogte van 50 tot 90 cm te plaatsen. De afstand kan tussen de twee en tien meter liggen, afhankelijk van de omstandigheden. De efficiëntie van het geurhek kan worden verhoogd door stukjes stof in geperforeerde PET-flessen. Dit voorkomt ook dat het schrikmiddel door regen wordt weggespoeld. Afhankelijk van het weer is INVIFENS tot vier maanden effectief. Voor maximale efficiëntie raden we aan om de remedie een of twee keer per twee maanden te vernieuwen.

Inhoud: 200 ml.

INVIFENS P10 is een effectief schrikmiddel. Het geurhek is gebaseerd op geconcentreerd menselijk zweet, dat dieren gegarandeerd van plaatsen houdt waar ze niet welkom zijn. Bij correct gebruik en onder geschikte weersomstandigheden werkt het geurhek tot vier maanden. Het schrikmiddel wordt bijvoorbeeld op hekpalen gespoten. 200 ml van het middel kan een gebied van ongeveer 6,3 ha beschermen. De gecreëerde barrière is ongeveer 1000 m lang als de afstand tussen de palen drie meter is.

Het schrikmiddel beschermt betrouwbaar tegen wilde zwijnen, herten, reeën, damherten en moeflons. Het verjaagt ook vossen en marters. Het is vooral handig als het gaat om het beschermen van landbouwgewassen en zaailingen tegen schade veroorzaakt door dieren. Het dient ook om ongevallen met wilde dieren op drukke wegen te voorkomen.

Vergelijkbaar alternatief

Deskundig advies
Snelle levering
Gratis bezorging vanaf €100,-
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Veilig betalen
iDeal
in3
PayPal
Overboeking
Sofort

Copyright © 2024 - JachtXL · Sitemap · Algemene voorwaarden

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

Direct contact
085 080 57 99
0