Deskundig advies
Snelle levering
Gratis bezorging vanaf €100,-
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Veilig betalen
Date has past

ARXUS Laarzen onderhoud middel Rubber

 20,00

ARXUS Laarzen onderhoud middel Rubber

 20,00

  • Standaard 6 maanden garantie
  • Gratis bezorging vanaf €100,-

De Arxus Nanolatex helpt het natuurlijke rubberoppervlak elastisch te houden en voorkomt het uitdrogende effect. Nanolatex bevat bescherming tegen UV-straling.

Nieuwe laarzen uit de doos moeten 4-5 dagen worden gebruikt voordat de rubberbehandeling wordt toegepast. Voordat u de rubberbehandeling aanbrengt, maakt u de laars schoon met lauw water. Op het rubberen oppervlak is slechts een dunne laag nodig. De laars zal een tijdje wit worden voordat de nanolatex behandeling zich vermengt met het natuurlijke rubber van de laars.

Wanneer moet Nanolatex worden gebruikt? Wanneer het rubberen oppervlak wat harder wordt, is het droogproces begonnen. De nanolatex brengt het rubber in dezelfde staat als een nieuw paar met een rubberachtig oppervlak. Je kunt de nanolatex ook gebruiken op de textiele delen van de buitenschaal, zoals de ritstextiel, canvas of neopreen bootleg. De nanolatex voorkomt dat vuil of klei de textielvezels binnendringt. Door veelvuldig gebruik van nanolatex wordt de levensduur van het rubber met ca. 25% verlengd.

Vergelijkbaar alternatief

Deskundig advies
Snelle levering
Gratis bezorging vanaf €100,-
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Veilig betalen
iDeal
in3
PayPal
Overboeking
Sofort

Copyright © 2024 - JachtXL · Sitemap · Algemene voorwaarden

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

Direct contact
085 080 57 99
0