Deskundig advies
Snelle levering
Gratis bezorging vanaf €100,-
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Veilig betalen
Date is later

5% Zomer Korting op het gehele assortiment van JachtXL. KORTING CODE ZOMER5

Zomer Tip Bug a Salt Vliegenmepper Zoutgeweer!

Red Dot Docter Sight C Diverse kleur stelling

 319,99

Red Dot Docter Sight C Diverse kleur stelling

 319,99

Kleur *

  • Standaard 6 maanden garantie
  • Gratis bezorging vanaf €100,-

De Docter Sight C Camouflage is zeer degelijk en is voorzien van een keramische coating waardoor deze extra krasvast is. De sight is waterdicht en schokvast. De beschermkap is van speciaal rubber en biedt optimale bescherming tijdens het transport Haal je de kap er af, dan gaat de dot automatisch aan. Er zitten dus geen schakelaars op de dot waardoor deze extra stevig is!

Beschrijving

Docter Sight C

De Docter Sight C  is een zeer degelijke dot sight in camouflage kleuren. Net als alle andere Docter sights is dit model zeer compact en extreem degelijk uitgevoerd. Deze sight is zeer geschikt om met twee open ogen te schieten. Ideaal voor bijvoorbeeld de drijfjacht en dynamisch schieten.

Dot

De Docter Sight C Camouflage is voorzien van een 3.5 MOA dot die zicht automatisch aanpast aan het omgevingslicht. Als de zon schijnt zal de dot feller gaan branden dan in de schemer en ook tijdens het schieten zal deze dot zich aan gaan passen aan de achtergrond van je doel. Zo heb je altijd de beste instelling en gaat de batterij het langste mee!

Constructie

De Docter Sight C  is zeer degelijk en is voorzien van een keramische coating waardoor deze extra krasvast is. De sight is waterdicht en schokvast. De beschermkap is van speciaal rubber en biedt optimale bescherming tijdens het transport Haal je de kap er af, dan gaat de dot automatisch aan. Er zitten dus geen schakelaars op de dot waardoor deze extra stevig is!

Vergelijkbaar alternatief

Deskundig advies
Snelle levering
Gratis bezorging vanaf €100,-
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Veilig betalen
iDeal
in3
PayPal
Overboeking
Sofort

Copyright © 2024 - JachtXL · Sitemap · Algemene voorwaarden

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

Direct contact
085 080 57 99
0