Deskundig advies
Snelle levering
Gratis bezorging vanaf €100,-
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Veilig betalen

Geweer loop Reiniger

 14,99

Geweer loop Reiniger

 14,99

  • Standaard 6 maanden garantie
  • Gratis bezorging vanaf €100,-

Om het lopende reinigingsschuim aan te brengen

  1. Verwijder grof vuil uit de loop met een draadborstel of een spiraalvormige draadborstel.
  2. Schud het blikje goed voor gebruik. Steek vervolgens de reiniger in de loop met de spuitsonde. Om dit te doen, plaatst u eerst de sonde volledig en spuit u deze tijdens het intrekken. Voor langere runs, werk ook van beide kanten.
  3. Laat het schuim van de lopende reiniger 10 tot 15 minuten intrekken en veeg het vervolgens af met een wollen ruitenwisser.
  4. Voor een grondige reiniging van bijzonder hardnekkig vuil, kunt u het proces eenvoudig herhalen totdat de blauwe kleuring ontbreekt.
  5. Bewaar het wapen na reiniging met FOR GUN wapenolie.

C4G is niet geschikt voor het reinigen en verzorgen van houten onderdelen. Als de reiniger op houten delen druppelt, veegt u deze gewoon af. Voor houten wapenonderdelen is er de hoogwaardige schachtverzorgingsolie FOR GUN Rewoil.

Inhoud: 200 ml spray

Lopend reinigingsschuim met ca. 60 cm lange spuitsonde.

C4G Gun Cleaner is een modern reinigingsmiddel zonder olieadditieven. De reiniger is gebaseerd op een dicht actief schuim dat onafhankelijk uitzet en zo alle gebieden gelijkmatig bereikt. Voor een perfecte inbrenging in het vat wordt de schuimreiniger geleverd met een ca. 60cm lange spuitsonde. C4G ontvet metalen oppervlakken, lost op en verwijdert resten van zwart poeder, koper en lood. Bovendien verwijdert C4G oppervlakkige roest op het wapenstaal. De schuimreiniger vormt een droge anticorrosielaag, die het oppervlak beschermt tegen slijtage en de herafzetting van zwarte poederresten vermindert. Dit vereenvoudigt het reinigen van wapens in het algemeen.

Vergelijkbaar alternatief

Deskundig advies
Snelle levering
Gratis bezorging vanaf €100,-
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Veilig betalen
iDeal
in3
PayPal
Overboeking
Sofort

Copyright © 2024 - JachtXL · Sitemap · Algemene voorwaarden

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

Direct contact
085 080 57 99
0