Deskundig advies
Snelle levering
Gratis bezorging vanaf €100,-
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Veilig betalen
Date is later

5% Zomer Korting op het gehele assortiment van JachtXL. KORTING CODE ZOMER5

Zomer Tip Bug a Salt Vliegenmepper Zoutgeweer!

Geweerkoffer Plano Pro-Max Contoured 132×26

 64,95

Geweerkoffer Plano Pro-Max Contoured 132×26

 64,95

  • Standaard 6 maanden garantie
  • Gratis bezorging vanaf €100,-
Productomschrijving

Deze Plano Pro-Max Contoured 132×26 geweerkoffer is gemaakt van slagvaste synthetische materialen die een geweer veilig houden tijdens het vervoer. Er zitten aan de binnenzijde twee stukken zwart schuim die nauw op elkaar aansluiten en waar het geweer stevig tussen te klemmen is. De geweerkoffer heeft de ruwe vorm van een geweer met een richtkijker en een dergelijk wapen past er dan ook perfect in. De geweerkoffer is zodanig gevormd, dat hij nauwgezet de contouren van een geweer met richtkijker volgt. Hierdoor is hij zo compact mogelijk, terwijl wel rondom maximale protectie geboden wordt.

Het schuim houdt het wapen dus veilig op zijn plek en het wordt daarbij ondersteund door het PillarLock systeem. Bij dit systeem zitten er vier niet samendrukbare blokjes aan de binnenzijde van beide helften, die op elkaar aansluiten als je de geweerkoffer dichtdoet. Ze vormen dan vier pilaren die voor een steviger geheel zorgen, waardoor de Plano Pro-Max Contoured 132×26 geweerkoffer in het midden minder ver ingedrukt kan worden.

Er zitten vier robuuste klemmen aan de voorzijde, waarmee de Plano geweerkoffer stevig af te sluiten is. Het handvat zit ingebouwd in de vorm van de geweerkoffer en hij heeft twee ronde gaatjes. Deze gaatjes kunnen worden gebruikt om de Plano Pro-Max Contoured 132×26 geweerkoffer te voorzien van bijvoorbeeld een hangslot. Zo sluit je de geweerkoffer volledig af en kun je hem zonder zorgen vervoeren.

Vergelijkbaar alternatief

Deskundig advies
Snelle levering
Gratis bezorging vanaf €100,-
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Veilig betalen
iDeal
in3
PayPal
Overboeking
Sofort

Copyright © 2024 - JachtXL · Sitemap · Algemene voorwaarden

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

Direct contact
085 080 57 99
0