Deskundig advies
Snelle levering
Gratis bezorging vanaf €100,-
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Veilig betalen
Date is later

5% Zomer Korting op het gehele assortiment van JachtXL. KORTING CODE ZOMER5

Zomer Tip Bug a Salt Vliegenmepper Zoutgeweer!

Geweerkoffer Plano Pro-Max Double Scoped 133×41

 199,00

Geweerkoffer Plano Pro-Max Double Scoped 133×41

 199,00

  • Standaard 6 maanden garantie
  • Gratis bezorging vanaf €100,-
Productomschrijving

Deze Plano Pro-Max Double Scoped 133×41 geweerkoffer is groot genoeg om maar liefst twee van richtkijkers voorziene geweren veilig in te vervoeren. De koffer is gemaakt van slagvaste synthetische materialen die de inhoud van de koffer beschermen. Aan de binnenzijde zitten twee zachte stukken schuim die een hoge dichtheid hebben en die zodanig gevormd zijn dat zij perfect op elkaar aansluiten als de koffer gesloten is. Door de geweerkoffer dicht te doen zal het schuim zich om de geweren vormen en ze stevig omklemmen.

Het is bij deze Plano Pro-Max Double Scoped 133×41 geweerkoffer mogelijk om de te vervoeren geweren vast te zetten met behulp van vier veiligheidsriemen. Ook als de geweerkoffer tijdens het vervoer wat klappen te verduren krijgt, zullen de geweren veilig op hun plek blijven zitten. Door het gepatenteerde PillarLock systeem is het midden van de geweerkoffer extra verstevigd. Bij dit systeem zitten er namelijk meerdere -niet samendrukbare- blokjes aan de binnenzijde van beide helften, die op elkaar aansluiten en meerdere pilaren vormen als de geweerkoffer dichtgaat. Deze pilaren zorgen voor extra stevigheid, waardoor de Plano Pro-Max Double Scoped 133×41 geweerkoffer ook in het midden nauwelijks ingedrukt kan worden.

Deze geweerkoffer is voorzien van een stevig handvat met voorgevormde vingergroeven, zodat je hem comfortabel kunt dragen. De vier stevige klemmen aan de voorzijde en de twee klemmen aan de zijkanten zorgen ervoor dat de geweerkoffer goed af te sluiten is. Er zitten aan de voorzijde twee ronde gaatjes waaraan een hangslot te bevestigen is. Zo kan de Plano Pro-Max Double Scoped 133×41 geweerkoffer meenemen worden op reis, met de zekerheid dat niemand ongewenst bij de inhoud kan komen.

Vergelijkbaar alternatief

Deskundig advies
Snelle levering
Gratis bezorging vanaf €100,-
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Veilig betalen
iDeal
in3
PayPal
Overboeking
Sofort

Copyright © 2024 - JachtXL · Sitemap · Algemene voorwaarden

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

Direct contact
085 080 57 99
0