Deskundig advies
Snelle levering
Gratis bezorging vanaf €100,-
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Veilig betalen
Date is later

WEEKEND DEALS!!!

4% Cash back op het gehele Nachtzicht & Warmtebeeld Assortiment!

Geweerkoffer Plano Tactical 36″ 91×33

 125,00

Geweerkoffer Plano Tactical 36″ 91×33

 125,00

  • Standaard 6 maanden garantie
  • Gratis bezorging vanaf €100,-
Productomschrijving

Deze Plano Tactical 36” 91×33 geweerkoffer heeft een tactische look en hij zorgt er op meerdere manieren voor dat jij jouw geweer veilig kunt vervoeren. De geweerkoffer is gemaakt van slagvaste synthetische materialen, met aan de binnenzijde zwart schuim. Eenmaal gesloten zullen de twee lagen schuim je geweer omklemmen en aan beide kanten beschermen.

Maar je kunt bij deze Plano Tactical 36’’ 91×33 geweerkoffer nog een stapje verdergaan. Hij is namelijk voorzien van bevestigingspunten voor lussen, waarmee je je geweer -en accessoires zoals extra magazijnen- helemaal vast kunt zetten. Zo zal je geweer, ook wanneer de geweerkoffer tijdens het vervoeren heen en weer wordt geschud, gewoon op zijn plek blijven zitten. Ook dat geschud is te beperken. Er zitten aan de buitenkant van de geweerkoffer meerdere punten waar je een koord of band doorheen kunt steken om hem ergens op vast te zetten. Zo zijn je geweer en de bijbehorende accessoires volledig vastgezet en kun je ze zonder risico op beschadiging vervoeren.

Er zitten aan de voorkant en aan de twee zijkanten in totaal vier klemmen, die met behulp van een veertje naar beneden klappen. Hierdoor is de Plano Tactical 36’’ 91×33 geweerkoffer eenvoudig en stevig te sluiten. Het handvat zit verwerkt in de vorm van de geweerkoffer en heeft twee ronde gaatjes waar je bijvoorbeeld een hangslot aan vast kunt maken. Zo vergrendel je de geweerkoffer volledig en zorg je ervoor dat alleen jij erbij kunt.

Vergelijkbaar alternatief

Deskundig advies
Snelle levering
Gratis bezorging vanaf €100,-
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Veilig betalen
iDeal
in3
PayPal
Overboeking
Sofort

Copyright © 2024 - JachtXL · Sitemap · Algemene voorwaarden

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

Direct contact
085 080 57 99
0