Deskundig advies
Snelle levering
Gratis bezorging vanaf €100,-
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Veilig betalen

Geweersteun Caldwell Fire Control Front Rest

 350,00

Geweersteun Caldwell Fire Control Front Rest

 350,00

  • Standaard 6 maanden garantie
  • Gratis bezorging vanaf €100,-
Productomschrijving

Een team van ingenieurs bij Caldwell heeft een reeks geweersteunen ontwikkeld dat hun nieuwe “Fire Control” mechanisme gebruiken. “Fire Control” is een geavanceerd richtsysteem waarmee de schutter voortdurend, met één hand aanpassing kan verrichten voor de juiste uitlijning van het geweer, zowel horizontaal als verticaal via een multi-directionele controle-arm.

Het “Fire Control” mechanisme maakt het mogelijk om continue aanpassing te kunnen verrichten aan het gedeelte wat het voorhout van het wapen ondersteunt, door het manipuleren van de controle-arm met uw vingertoppen. Zodra de grove aanpassingen zijn gedaan, kan om de rest te positioneren de controle-arm door zijn vloeiende bewegingen gebruikt worden voor een nauwkeurige uitlijning van je vizier zonder van schietpositie te moeten veranderen.

Het eind resultaat is de ongeëvenaarde controle over uitlijning in een zeer solide platform. Schieten met een betere nauwkeurigheid dan alle bestaande geweesteunen tot nu toe leverden. Beweeg de controle-arm in elke gewenste richting om het vizier precies uit te lijnen op uw doel. De rest zal het geweer perfect stil houden zonder enige extra aanpassingen. 60 MOA dit komt overeen met een verstelmogelijkheid van ongeveer 1.5 meter op 91,4 meter (100 Yards).

Dit product wordt geleverd inclusief:

  • Wapen Stop
  • Medium Profile Filled front Bag
  • 3-lobe bag (voor geweren met een breder voorhout


Afmeting:

  • In verpakking : 40.8 x 22.9 x 33 cm

Vergelijkbaar alternatief

Deskundig advies
Snelle levering
Gratis bezorging vanaf €100,-
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Veilig betalen
iDeal
in3
PayPal
Overboeking
Sofort

Copyright © 2024 - JachtXL · Sitemap · Algemene voorwaarden

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

Direct contact
085 080 57 99
0