Deskundig advies
Snelle levering
Gratis bezorging vanaf €100,-
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Veilig betalen
Date has past

Lokmiddel Maisgeur Spray

 19,95

Lokmiddel Maisgeur Spray

 19,95

  • Standaard 6 maanden garantie
  • Gratis bezorging vanaf €100,-

Twee methoden voor de toepassing van de maïs lokstof

De lokstof met de geur van maïs is verkrijgbaar in twee verschillende viscositeiten. De nectar is wat stroperig en zuigt bijvoorbeeld in rottend hout of boomstronken. Daar kan hij de geur lang verspreiden. Naast de nectar is er de “Ultra” hier is de lokstof hoger geconcentreerd en verpakt in lage viscositeitsvorm in een spuitbus. Met deze spray kun je snel hele lange afstanden in de windrichting bereiken. We raden aan om beide viscositeiten op te slaan en te gebruiken, afhankelijk van de toepassing.

Inhoud: 200 ml

Vnadex Luredol met de geur “maïs” is een onweerstaanbare en intens geurende lokstof voor wilde dieren. De lokstof werkt in op wilde zwijnen, edelherten, damherten, evenhoevigen en vele andere herbivoren.

De dieren ruiken op grote afstand de indringende intense geur van maïs en zo lok je de dieren naar waar je ze wilt zien. De lokstof “maïs” is zo onweerstaanbaar dat de dieren constant terugkomen naar de lokvogel, zelfs meerdere keren per dag. Zelfs het meest voorzichtige everzwijn verzet zich niet tegen de intense geur van maïs en riskeert zijn leven – als je een jager bent, of zijn niet-bestaande recht op je eigen beeld als je een fotograaf bent.

De lokstof is ideaal voor de jacht, het tellen van dieren en dierenfotografie.

Vergelijkbaar alternatief

Deskundig advies
Snelle levering
Gratis bezorging vanaf €100,-
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Veilig betalen
iDeal
in3
PayPal
Overboeking
Sofort

Copyright © 2024 - JachtXL · Sitemap · Algemene voorwaarden

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

Direct contact
085 080 57 99
0