Deskundig advies
Snelle levering
Gratis bezorging vanaf €100,-
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Veilig betalen
Date is later

5% Zomer Korting op het gehele assortiment van JachtXL. KORTING CODE ZOMER5

Zomer Tip Bug a Salt Vliegenmepper Zoutgeweer!

Pard DS35 Digitale Dag/Nacht richtkijker LRF

 999,00

Pard DS35 Digitale Dag/Nacht richtkijker LRF

 999,00

  • Standaard 6 maanden garantie
  • Gratis bezorging vanaf €100,-

De DS3x-serie maakt gebruik van een rond 800*800 LTPS-display, dat zeer heldere beelden met een rijk contrast levert en een extra breed gezichtsveld heeft voor een beter situatiebewustzijn. Het kijken voelt natuurlijker aan, alsof u vanuit een traditionele dagkijker kijkt.

Het is nu eenvoudiger en handiger om uw bereik op nul te zetten. Het beeld zal verschuiven om uit te lijnen met het impactpunt, in plaats van de positie van het dradenkruis te verschuiven. Het draadkruis blijft altijd in het midden gefixeerd, waardoor u het gehele gezichtsveld kunt benutten.

Het lange oculair met oogafstand zorgt voor een helder en scherp beeld, waardoor u het doel duidelijk kunt zien vanaf 20 mm tot 300 mm vanaf de richtkijker. Er is voldoende ruimte voor terugslag, waardoor veilig schieten mogelijk is. Er is een rubberen oculair aanwezig voor verborgen observatie ’s nachts.

De lensdop is ontworpen op basis van de pinhole-theorie, zodat wanneer het overdag te licht wordt, je de lensdop als zonnescherm kunt gebruiken en vervolgens het kleine gaatje kunt openen. Het is niet nodig om de scope opnieuw te focussen wanneer u verschillende doelen op verschillende afstanden observeert.

De CMOS 0,001 low lux beeldsensor presteert goed bij weinig licht en levert beelden met een hogere resolutie. De DS35 heeft een 2560*1440 (2K) sensor en de DS33 heeft een 1920*1080 sensor om aan uw behoeften te voldoen.

Full-HD 2K

De geïntegreerde ballistische rekenmachine kan kogelbaanparameters berekenen, zoals snelheid, kogelgewicht en nulbereik. De geavanceerde technologie helpt u uw nauwkeurigheid te verbeteren door nauwkeurige richtpunten te berekenen voor de plaatsing van uw volgende schot.

Doelen kunnen tot op 1000 meter afstand worden gedetecteerd. De nieuw ontwikkelde compacte bereikmodule is nauwkeurig en heeft een hoge detectiesnelheid. In combinatie met geïntegreerde ballistiek geeft de LRF u de bereikinformatie die u ’s nachts nodig heeft om slimmer te jagen.

U kunt de IR-kop losdraaien en de IR-lamp in de gewenste richting richten. Het IR-licht helpt bij doelidentificatie en is ideaal voor spotten en navigatie. ‘S Nachts kan het bereik van de IR-verlichting oplopen tot 500 meter.

850nm/940nm Optionele golflengte
Krachtig verlichtingsbereik

Vergelijkbaar alternatief

Deskundig advies
Snelle levering
Gratis bezorging vanaf €100,-
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Veilig betalen
iDeal
in3
PayPal
Overboeking
Sofort

Copyright © 2024 - JachtXL · Sitemap · Algemene voorwaarden

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

Direct contact
085 080 57 99
0