Deskundig advies
Snelle levering
Gratis bezorging vanaf €100,-
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Veilig betalen
Date is later

5% Zomer Korting op het gehele assortiment van JachtXL. KORTING CODE ZOMER5

Zomer Tip Bug a Salt Vliegenmepper Zoutgeweer!

Voorzetkijker Pard NV007V EUROPA Nieuwste Versie

 385,00

Voorzetkijker Pard NV007V EUROPA Nieuwste Versie

 385,00

Geef aan ; Diameter oculair / Type kijker

Wilt u een universele adapter *

  • Standaard 6 maanden garantie
  • Gratis bezorging vanaf €100,-

Goede prijs kwaliteit verhouding, De perfecte oplossing als u niet veel geld wilt uitgeven aan duurdere nachtzicht technieken.

Maak vrijblijvend een afspraak en kom de pard nv700 Testen, 

of neem voor advies contact op!

De Pard NV007A digitale Clip-on nachtkijker is een van de meest populaire clip-ons voor dag richtkijkers, vanwege zijn lage prijs en toch goede kwaliteit. Deze Pard NV007 is de nieuwste A-versie (mei 2020) en is nu voorzien van een OLED-scherm met een hogere resolutie van 1024×768 pixels (i.p.v. de 800×600 in de voorgaande NV007). Het beeld dat u ziet door het oculair is niet alleen groter maar ook scherper. Ook is de oogafstand iets vergroot wat fijn is bij zwaardere kalibers met grote terugslag. Tevens is het beeld van het nieuwe OLED-scherm rustiger met minder ruis. Verder is hij precies het zelfde gebleven. Hij heeft de kwaliteit van een militair product, maar de prijs van een gangbaar consument product. Het beeld is echt ongelooflijk goed en scherp, ook bij gebruik met Infrarood.

NV007A verandert uw dag richtkijker in een nachtkijker

Met deze NV007A verandert u in slechts enkele seconden uw dag richtkijker in een nachtkijker. Deze nachtkijker wordt, in tegenstelling tot onze andere voorzetkijkers op het oculair gemonteerd d.m.v. een sneladapter of snelspan ring. Deze adapter is vernieuwd en kan d.m.v. de ring eenvoudig op de kijker vast gedraaid worden. Deze voorzetkijker kan zowel overdag als ’s nacht gebruikt worden en heeft een 1080 pixel resolutie, waarmee u kunt opnemen in full HD kwaliteit. De ingebouwde Infrarood verlichter maakt het mogelijk om te kijken en schieten tot 100 à 150 meter in complete duisternis. Opvallend is tevens zijn zeer lage gewicht van slechts 250 gram.

Vergelijkbaar alternatief

Deskundig advies
Snelle levering
Gratis bezorging vanaf €100,-
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Veilig betalen
iDeal
in3
PayPal
Overboeking
Sofort

Copyright © 2024 - JachtXL · Sitemap · Algemene voorwaarden

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

Direct contact
085 080 57 99
0