Deskundig advies
Snelle levering
Gratis bezorging vanaf €100,-
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Veilig betalen
Date is later

5% Zomer Korting op het gehele assortiment van JachtXL. KORTING CODE ZOMER5

Zomer Tip Bug a Salt Vliegenmepper Zoutgeweer!

PARD NV008S-LRF Digitale Dag/Nacht richtkijker

 1.069,00

PARD NV008S-LRF Digitale Dag/Nacht richtkijker

 1.069,00

  • Standaard 6 maanden garantie
  • Gratis bezorging vanaf €100,-

De geïntegreerde ballistische rekenmachine kan snel alle aspecten van het traject van de kogel bepalen en u een nauwkeurig richtpunt geven, zodat u uw schot nauwkeurig kunt plaatsen. Het ondersteunt in totaal vijf profielen van parametergegevensinstellingen.

De nieuwe imaging engine-module biedt verbeterde visuele beelden, waarbij aandacht wordt besteed aan verschillende details. Beelden zijn nu scherper en levendiger.

De unieke beeldverbeteringstechnologie van PARD kan het algehele beeld effectief verbeteren door de beeldkwaliteit te verbeteren, de hoeveelheid details te verrijken en heldere, scherpe beelden te leveren, zelfs van verre doelen.

het 350 meter lange infraroodinvullicht verbetert het nachtzicht en kleine prooien zoals vogels en hazen zijn duidelijk te zien. De 850 nm-band is helderder en zorgt ervoor dat je veel verder kunt zien. De 940nm-band is geschikt voor verborgen observatie.

Met de afstandsmeter voor lange afstanden kunt u een object tot 1200 meter in één enkele meting bepalen, waardoor een snelle doelbepaling mogelijk is. Beoordeel afstanden beter met de LRF op het jachtveld.

Door de zelfgeactiveerde opname in te schakelen, neemt het apparaat automatisch op met intervallen van 20 seconden wanneer het een terugslag van de opname waarneemt. De incrementele videobeelden van 20 seconden worden op de TF-kaart opgeslagen.

Midden bovenaan het scherm kan een 2x vergrote afbeelding worden weergegeven om de zichtbaarheid bij het richten te verbeteren, zodat u vergrote doeldetails kunt zien zonder het gezichtsveld te verliezen.

Met 2 verschillende lensformaten kunt u het model kiezen dat bij uw wensen past. De 50 mm lens met 4,5x-9x vergroting zorgt voor een breed gezichtsveld en is geschikt voor zoeken. De 70 mm lens met 6,5x-13x vergroting heeft een grotere vergroting die geschikt is voor doelherkenning.

De NV008s is terugslagbestendig tot 6000J en geschikt om de terugslag van geweren van hoog kaliber te weerstaan met een stabiele en nauwkeurige schietervaring.

IP67 Waterdicht
IP67 biedt een sterke bescherming, zelfs in verschillende barre buitenomgevingen, zoals nat en vochtig weer.

NV008S Full HD video-opname afspelen
Meer eigenschappen

Neem video’s
Leg spannende momenten vast tijdens het jagen en deel video’s met hoge resolutie met je vrienden op sociale media.

6 Richtkruisopties
Met 6 dradenkruisopties en 4 kleuropties kunt u het dradenkruis personaliseren volgens uw behoeften. Met maximaal 5 profielen kunt u uw richtpunten, munitie of zelfs verschillende geweren personaliseren.

Wifi
Dankzij de ingebouwde WiFi kunt u verbinding maken met uw telefoon of tablet als externe zoeker, en kunt u onderweg afbeeldingen en video’s direct overbrengen.

Firmware upgrade
Firmware-updates zijn intuïtiever, eenvoudiger en handiger geworden. U kunt de firmware thuis automatisch bijwerken met behulp van de TF-kaart.

Verbinding
HDMI: Aansluiten op externe apparaten.
Type-C: Ondersteuning Type-C-verbinding en opladen.

Lenshendel
Wanneer u opnamen maakt, stelt u de hendel handmatig scherp voor een vloeiende, nauwkeurige en zachte scherpstelling. Uitstekend ontwerp voor verbeterde doelverwerving.

18650 oplaadbare Li-ionbatterij
De batterij gaat maximaal 8 uur mee, afhankelijk van het gebruik. Maak je nooit zorgen over onvoldoende vermogen tijdens een jachttocht.

Vergelijkbaar alternatief

Deskundig advies
Snelle levering
Gratis bezorging vanaf €100,-
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Veilig betalen
iDeal
in3
PayPal
Overboeking
Sofort

Copyright © 2024 - JachtXL · Sitemap · Algemene voorwaarden

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

Direct contact
085 080 57 99
0