Deskundig advies
Snelle levering
Gratis bezorging vanaf €100,-
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Veilig betalen
Date has past

Sam Neyt Lokfluit belatte Ree Fiep / Vossen Lokker 2 in 1

 29,95

Sam Neyt Lokfluit belatte Ree Fiep / Vossen Lokker 2 in 1

 29,95

  • Standaard 6 maanden garantie
  • Gratis bezorging vanaf €100,-

Sam Neyt Lokfluit belatte Ree Fiep / Vossen Lokker 2 in 1 Multifunctionele lokfluit

Onze Belblatt lokfluit was een grote hit tijdens de reebronst deze zomer toen we de video uitbrachten van de derde grootste reebok ooit in Frankrijk geschoten en dat dankzij onze zelf ontwikkelde lokfluit! 
U kan deze video even bekijken via de Youtube-video  ‘ I shot one of the biggest roebucks ever in France ‘ waarbij u tegelijkertijd de Belblatt kan horen en het effect op reewild kan zien.
Nieuw voor 2021 is het extra fijne vossen-riet dat we hebben toegvoegd aan de Belblatt. Op deze manier kan u het ree-riet heel gemakkelijk verwisselen voor het vossen-riet, afhankelijk van de omstandigheden en het dier waarop u jaagt.
Beide rieten zijn gegraveerd met de naam van desbetreffend dier ( ” Fox ” en ” Roe ” ) zodoende u ze gemakkelijk uit elkaar kan houden.
Het vossen-riet werd zodanig ontwikkeld dat u de Belblatt zowel kan gebruiken als een traditionele hazenklager maar u kan er tegelijkertijd ook de klaagzang van een konijn of vogel mee imiteren.
Onze Belblatt is op deze manier verder ontwikkeld naar een bijzonder flexibele, innovatieve lokfluit die een heel ruim klanken-pallet kan nabootsen voor zowel reewild maar ook vos en ander roofwild te lokken. Op populair verzoek van onze klanten hebben we ze ook zodanig op punt gezet dat alle lokroepen kunnen worden gemaakt zonder het gebruik van de handen indien gewenst, zodoende u zich kan volledig focussen op het dier en het beoordelen en/of strekken ervan

Vergelijkbaar alternatief

Deskundig advies
Snelle levering
Gratis bezorging vanaf €100,-
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Veilig betalen
iDeal
in3
PayPal
Overboeking
Sofort

Copyright © 2024 - JachtXL · Sitemap · Algemene voorwaarden

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

Direct contact
085 080 57 99
0