Deskundig advies
Snelle levering
Gratis bezorging vanaf €100,-
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Veilig betalen
Date is later

Pinksterkorting bij JachtXL 15 tot en met 20 mei 5% KORTING!!!!!!!!

Shop nu met deze Pinkster code en ontvang 5% Korting op uw order PINKSTEREN5

Steiner Night Hunter 8×56 XTR

 999,95

Steiner Night Hunter 8×56 XTR

 999,95

  • Standaard 6 maanden garantie
  • Gratis bezorging vanaf €100,-

De Steiner jachtkijker Nighthunter XTR 8×56 is een geweldige jachtkijker met een optiek met grote diameter. Hierdoor is de lichttransmissie van deze kijker ongekend en kan hij ook in het schemerdonker gebruikt kan worden bij wildobservatie.

De Steiner jachtkijker Nighthunter XTR 8×56 is een geweldige jachtkijker met een optiek met grote diameter. Hierdoor is de lichttransmissie van deze kijker ongekend en kan hij ook in het schemerdonker gebruikt kan worden bij wildobservatie.

Steiner High Definition XP Optics met Diamond Night Coating

De HD XP optiek met Diamond Night Coating van deze Steiner kijker is bijzonder geschikt voor regelmatig professioneel gebruik, bijvoorbeeld voor jagers. Een zeer gespecialiseerde coating biedt een eersteklas lichttransmissie met beelden die tot aan de rand haarscherp zijn en een zeer hoog contrast weergeven. Contouren zijn altijd scherp en zichtbaar, zelfs bij weinig licht of in de schemering.

Steiner ErgoFlex oogschelpen

Het innovatieve systeem met oogschelpen is uniek voor Steiner verrekijkers en biedt de gebruiker een uitstekend kijkcomfort en betrouwbare bescherming tegen strooilicht en koude wind vanaf de zijkant. De ErgoFlex oogschelpen zijn gemaakt siliconen die een natuurlijk en comfortabel gevoel op de ogen bieden en op drie manieren kunnen worden ingesteld door simpelweg te vouwen. De drie vouwstanden zijn: ergonomisch, cilindrisch en gevouwen. Dit maakt de verrekijkers ook geschikt voor brildragers.

Steiner Sports-Auto-Focus

Eenmaal ingesteld levert het unieke Steiner Sports-Auto-Focus-systeem altijd haarscherpe beelden van een afstand van 20 meter tot oneindig. Zonder heroriëntatie.

Steiner verrekijkers zijn extreem robuust dankzij Makrolon behuizing

De behuizing van Steiner kijkers is gemaakt van het materiaal Makrolon waardoor de constructie enorm schokbestendig is. De prisma’s in de verrekijker hebben “zwevende” bevestigingen. Dat betekent dat ze zijn bevestigd in duurzaam, flexibel materiaal van siliconen dat de waardevolle optische onderdelen binnenin de kijker beschermt.

Steiner ComfortGrip

Het Steiner ComfortGrip Systeem garandeert een comfortabele kijkervaring. Door het gebruik van speciale gelvullingen op de plaatsen waar de kijker wordt vastgepakt wordt vermoeidheid van de handen tijdens het kijken voorkomen en zijn aanzienlijk langere observatietijden mogelijk.

Steiner stikstof-druk-systeem, voorkomt condensatie en maakt de kijker temperatuursbestendig

De vorming van condensatie in de verrekijker wordt volledig voorkomen dankzij het high-tech stikstof-druk-systeem van Steiner. Dankzij het stikstof-druk-systeem is de verrekijker bestendig tegen temperaturen tussen -40 ° C en +80°C. Temperatuurswisselingen binnen dit bereik hebben geen nadelige gevolgen voor de functionaliteit van de Steiner verrekijker. Het stikstof-druk-systeem is gemakkelijk door Steiner te onderhouden en blijft ook na jarenlang gebruik nog uitstekend werken.

NBR-Longlife rubberen bekleding

De duurzame anti-slip NBR-Longlife rubberen behuizing van alle Steiner verrekijkers is bestand tegen de effecten van olie, zuur en verwering. De bekleding maakt dat de kijkers prettig in de hand liggen.

Steiner ClicLoc draagriem bevestiging

Met de doordachte Steiner Clicloc riembevestiging is deze verrekijker altijd binnen handbereik. De draagriem bevat een degelijke bevestiging maar kan ook in een handomdraai losgekoppeld worden, zodat het schouderdraagstuk gemakkelijk verwisseld kan worden van bijvoorbeeld een drijfriem naar een nylon riem.

Accessoires van hoge kwaliteit

Iedere Steiner verrekijker is uitgerust met een draagriem, regendeksel, oogschelpen en objectiefdoppen. Ook wordt iedere kijker geleverd met een luxe draagtas.

Steiner 30 jaar garantie

Steiner biedt op haar hoogsegment kijkers maar liefst 30 jaar garantie. Als u een reparatie nodig hebt, zal het Steiner team van technische experts uw verrekijker controleren en repareren binnen de voorwaarden van de garantieovereenkomst.

 Vergroting   8x 
 Objectief diameter   56 mm 
 Gewicht Totaal   1090gr 
 Breedte   200 mm 
 Hoogte   212 mm 
 Diepte   76 mm 
 Uittredepupil   7 mm 
 Helderheid   49.00 
 Schemergetal   21.2 
 Veldbreedte / 1000 m   112 m 
 Scherpstelsysteem   Sports-Auto-Focus 
 Afstand Controle Systeem   nvt 
 Kortste instelafstand   20 m 
 Coating   Nee 
 Nano-Protection   Ja 
 Drukwaterdicht   Drukwaterdicht tot -5 m 
 Stikstof Druk Vulling   by 2-way-valve technology 
 Temperatuurbereik   -40 to +80 °C 
 Oogschelpen   Nee 
 Rubber Bescherming   NBR-Longlife 
 Draagriem   Comfort 
 Objectief bescherming   Ja 
 Oculair bescherming   ErgoFlex 
 Garantie   30 jaar 

Vergelijkbaar alternatief

Deskundig advies
Snelle levering
Gratis bezorging vanaf €100,-
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Veilig betalen
iDeal
in3
PayPal
Overboeking
Sofort

Copyright © 2024 - JachtXL · Sitemap · Algemene voorwaarden

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

Direct contact
085 080 57 99
0