Deskundig advies
Snelle levering
Gratis bezorging vanaf €100,-
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Veilig betalen
Date has past

Vanguard Verrekijker Endeavor ED IV 1042 10×42

 449,99

Vanguard Verrekijker Endeavor ED IV 1042 10×42

 449,99

  • Standaard 6 maanden garantie
  • Gratis bezorging vanaf €100,-

De innovatieve combinatie van eersteklas ‘HOYA ED’-glas (Extra-low Dispersion) en SK-15-prisma’s stelt vogelaars en buitenliefhebbers in staat de natuur in een geheel nieuwe dimensie te ervaren.

Endeavor ED IV is verkrijgbaar in de populaire maten 10×42 en 8×42. Met een herzien ontwerp dat verbeterde ergonomie en optische prestaties biedt, heeft de Endeavor ED IV de kwaliteitsstandaard van de Endeavor verrekijkersserie verder ontwikkelt.

De Endeavor ED IV introduceert het SK15-prisma dat optimale beeldkwaliteit, uitstekende lichttransmissie en kleurgetrouwheid biedt, voor een uitzonderlijke kijkervaring. Naast de nieuwe prismafunctie is de Endeavor ED IV uitgerust met geavanceerde multiguard-coatings die een nog betere lichttransmissie bieden voor het kijken bij weinig licht. De magnesiumconstructie en behuizing van de Endeavor ED IV zijn ontworpen om een perfecte balans en robuuste, lichtgewicht bescherming te garanderen. Het nieuwe ergonomische ontwerp met open ‘brugontwerp’ en groot scherpstelwiel maakt eenvoudige bediening en nauwkeurige scherptestelling onder alle weersomstandigheden mogelijk.

De Endeavor ED IV-verrekijker is voorzien van een nieuw geïntegreerd, centraal vergrendelend zicht aan de achterkant, waarmee de gebruiker comfortabel zijn/haar kijkinstellingen kan verfijnen, en drietrap verstelbare en vergrendelbare oogschelpen. In het voorste scharnier is een statiefadapter geïntegreerd voor langere kijktijden of het observeren van grote afstand.

 

Specificaties

Uitbreiding: 10x

Lensdiameter (mm): 42

Uitgangsleerlingen (mm): 5,25

Gezichtsveld (m / 1000 m): 114

Gezichtsveld (graden): 7,2

Oogafstand (mm): 19

Afmetingen (mm): 149×130

Kortste scherpste afstand (m): 1,8

Gewicht (g): 786

Schemeringsfactor: 20.4

Dioptrische compensatie (+/-): 4

Kleur: Zwart

Focus: Centrum

Vergelijkbaar alternatief

Deskundig advies
Snelle levering
Gratis bezorging vanaf €100,-
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Veilig betalen
iDeal
in3
PayPal
Overboeking
Sofort

Copyright © 2024 - JachtXL · Sitemap · Algemene voorwaarden

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

Direct contact
085 080 57 99
0