Deskundig advies
Snelle levering
Gratis bezorging vanaf €100,-
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Veilig betalen
Date is later

WEEKEND DEALS!!!

4% Cash back op het gehele Nachtzicht & Warmtebeeld Assortiment!

Warmtebeeld InfiRay Eye II E3Max V3

 1.650,00
Aanbieding!

Warmtebeeld InfiRay Eye II E3Max V3

 1.650,00

  • Standaard 6 maanden garantie
  • Gratis bezorging vanaf €100,-

Specificaties
384×288

Resolutie, pixels

12

Pixelgrootte, μm

≤40

NETD, mk

50

Framesnelheid, Hz

35

Objectief, mm

7,5°×5,7°

Gezichtsveld

1280 × 960 LCOS

Weergave

3,5-14,0

Optische vergroting, x

2/4

Digitale zoom, x

7

Max. Levensduur batterij, u

16

Hoeveelheid ingebouwd geheugen, GB

186×65×64

Afmeting, mm

<420

Gewicht, gr

1818

Detectiebereik, m (doelgrootte: 1,7 m × 0,5 m, P (n) = 99%)

Beschrijving
Met een 12μm-detector verbeteren en registreren een lager stroomverbruik en multifunctionele bewerkingen het uitstekende moment van uw buitenactiviteiten. Lichter en langer.

De InfiRay Eye Ⅱ-serie is een monoculaire thermische visie in zakformaat voor het verkennen van de buitenlucht – ’s nachts en bij weinig licht. Oog Ⅱ onthult uw omgeving en helpt u mensen, objecten en dieren op meer dan duizend meter afstand te zien. Eenvoudig te gebruiken, met stilstaande beelden en video-opname, Eye Ⅱ is de perfecte metgezel, zowel in het achterland als in uw eigen achtertuin.

Voordelen
De EyeⅡ-serie is uitgerust met een onafhankelijk ontwikkelde, hoogwaardige Vox-detector van IRay, waarmee u zeer gedetailleerde warmtebeelden kunt krijgen. Het zal veel eenvoudiger zijn om doelen in het donker te zoeken. Er zijn twee soorten detectorresoluties voor opties: 384*288 & 640*512. De EyeⅡ-serie levert uitstekende prestaties in een kritisch temperatuurbereik.
De V2.0-serie is uitgerust met nieuwe keramische ingekapselde detectoren, die lichter zijn, minder stroom verbruiken en langer meegaan.
1280 × 960 hoge resolutie scherm dat een scherp beeld en levendige kleuren biedt.
Afhankelijk van het model is de V2.0-serie in staat om een doelwit van gemiddelde menselijke grootte, gekleed in bovenkleding, te detecteren op een afstand tot 2600 meter in volledige duisternis.
Wanneer het nodig is om de observatie tijdelijk te stoppen, kan de gebruiker de standby-functie toepassen. Het zorgt voor het nodige niveau van camouflage (geen licht van het oculair van het apparaat) tussen observatiesessies door, evenals de snelle herstart van observatie (wanneer het display is uitgeschakeld, werken alle andere systemen; voor normaal gebruik is het voldoende om de voeding aan te zetten). weer op het scherm).
En de verversingssnelheid van 50 Hz garandeert dat je elk moment vastlegt dat je interesseert.
Picture-in-Picture verbetert de nauwkeurigheid door een 2x vergroot beeld te geven van het dradenkruis aan de bovenkant van het scherm. Het helpt om in te zoomen op een doel terwijl de rest van het gezichtsveld zichtbaar blijft.
De Eye II-serie biedt meer dan 5 kleurenpaletten voor waarheidsgetrouwe kleurweergave van de temperatuur, waaronder “white hot”, “black hot”, “red hot”, “color” en “hot target highlight”. Schakelen tussen verschillende kleurenpaletten gaat snel en gemakkelijk.
Op basis van geschatte hoogten van doelen kan de gebruiker snel en eenvoudig de ruwe afstand tot het doel bepalen met de ingebouwde stadiametrische afstandsmeter.
Volg automatisch de populairste plek in de scène en ontdek het doelwit snel.
De monoculaire heeft 16 GB ingebouwd geheugen om de vastgelegde stilstaande beelden en video-opnamen op te slaan en een WiFi-module die 4 verbindingen tegelijk mogelijk maakt.

Vergelijkbaar alternatief

Deskundig advies
Snelle levering
Gratis bezorging vanaf €100,-
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Veilig betalen
iDeal
in3
PayPal
Overboeking
Sofort

Copyright © 2024 - JachtXL · Sitemap · Algemene voorwaarden

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

Direct contact
085 080 57 99
0