Deskundig advies
Snelle levering
Gratis bezorging vanaf €100,-
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Veilig betalen
Date has past

Warmtebeeld InfiRay Holo HP06

 951,00

Warmtebeeld InfiRay Holo HP06

 951,00

  • Standaard 6 maanden garantie
  • Gratis bezorging vanaf €100,-

Specificaties
240×210

Resolutie, pixels

17

Pixelgrootte, eh

≤40

NETD, mk

25

Framesnelheid, Hz

6.8

Objectief, mm

33,4°×29,4°

Gezichtsveld

1,63-inch AMOLED

Weergave

×1 ×2 ×3 ×4

E-zoom

650

Laser, nm

Meerdere patronen en kleuropties

dradenkruis

CR123A

Accu

3.5

Max. Levensduur batterij, u

18650

Behandel batterij

8

Max. Handvat Levensduur batterij, h

IP67

IP waarde

<250

Gewicht (zonder batterij), g

58,5 × 80,5 × 74,5

Afmeting, mm

Picatinny

Monteer

249

Detectiebereik, m Detectiebereik, m (Doelgrootte: 1,7 m × 0,5 m, P(n)=99%)

Beschrijving
Holo is een direct zicht multifunctioneel thermisch reflexvizier ingebed met de IRay’s nieuwste generatie warmtebeelddetector. Het 1,63-inch OLED-scherm zorgt voor een uitstekende visuele ervaring van snelle doelacquisitie zonder visueel verschil.

Het is een ideale thermische richtcamera met een compact formaat, eenvoudige bediening en meerdere installatie-interfaces (side picatinny beschikbaar).

Voordelen
De hoogwaardige IRay VOx-detector en de geavanceerde beeldverwerking creëren briljante en scherpe beelden. En de Holo-serie is ontworpen om direct te richten met een 1,63-inch AMOLED-scherm, dat de gebruiker snel en nauwkeurig kan observeren en richten met beide ogen, comfortabeler en duidelijker zonder visueel verschil.
Een opstarttijd van 3 seconden helpt energie te besparen en kan snel worden geactiveerd wanneer het juiste moment daar is. Laag stroomverbruik garandeert dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de stroomvoorziening. Dual-Purpose Holo Thermal Scope is een scherpe en opvallende thermische monoculaire die vrijwel lijkt op een gewone handvideocamera. Bovendien kan de Holo-handgreep, wanneer gemonteerd op de aangepaste handgreep, worden gevoed door een enkele 18650-batterij. De batterijcapaciteit van 20.000 mAh kan bijvoorbeeld worden gebruikt om minimaal 8 uur aan de Holo te leveren.
Met een redelijke lay-out, compacte structuur, gebruiksvriendelijke bedieningselementen, ergonomisch ontwerp en lichtgewicht zorgen ervoor dat de Holo-serie comfortabeler en handiger is voor gebruik buitenshuis. IP67 waterdichte bescherming zorgt ervoor dat de Holo-serie perfect presteert in vochtige omgevingen, zware regenval, sneeuwval en onderdompeling in 1 meter water gedurende maximaal 30 minuten.
Voor gemakkelijke bediening biedt de Holo-serie een snel te demonteren railklem voor installatie op jachtwapens die zijn uitgerust met Picatinny-rails. Dus naast gebruik als warmtebeeldvizier op vuurwapens, kan de Holo-serie ook worden gecombineerd met andere apparaten, zoals een aangepaste Holo-handgreep om te zoeken. Verder is er een korte Picatinny-rail aan de zijkant voor veelvuldig gebruik, om extra apparatuur te installeren.

Vergelijkbaar alternatief

Deskundig advies
Snelle levering
Gratis bezorging vanaf €100,-
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Veilig betalen
iDeal
in3
PayPal
Overboeking
Sofort

Copyright © 2024 - JachtXL · Sitemap · Algemene voorwaarden

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

Direct contact
085 080 57 99
0