Deskundig advies
Snelle levering
Gratis bezorging vanaf €100,-
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Veilig betalen
Date is later

5% Zomer Korting op het gehele assortiment van JachtXL. KORTING CODE ZOMER5

Zomer Tip Bug a Salt Vliegenmepper Zoutgeweer!

Warmtebeeld InfiRay Rico RL42 LRF

 3.195,00
Aanbieding!

Warmtebeeld InfiRay Rico RL42 LRF

 3.195,00

  • Standaard 6 maanden garantie
  • Gratis bezorging vanaf €100,-

Specificaties
384×288

Detectorresolutie

12

Pixelgrootte, μm

≤40

NETD, mK

50

Framesnelheid, Hz

55

Oogafstand, mm

6

Diameter uittredepupil, mm

4~16

Vergroting, ×

F42 / 1.1

Objectieve lens

1024 × 768 AMOLED

Schermresolutie

0,39

Schermgrootte, inch

Optioneel

Laser afstandsmeter

3,7V / 4400mAh

Accu

6

Max. Levensduur batterij, u

IP67

Beschermingsgraad, IP-code

32

Hoeveelheid ingebouwd geheugen, GB

840≤

Gewicht (zonder batterijen), g

250×65×58

Afmeting, mm

2179

Detectiebereik, m (doelgrootte: 1,7 m × 0,5 m, P(n) = 99%)

Beschrijving
De Rico-serie is een multifunctioneel en zeer uitbreidbaar infrarood warmtebeeldproduct. Het product is uitgerust met een instelbare laserafstandsmeter, een afneembaar batterijpakket, een oculairvergroting tot 16 keer en een uitgebreide upgrade van de software-interface.

Met de vernieuwde biedt de Rico-serie ook geavanceerde beeldcorrectie en automatische beeldoptimalisatie.

Voordelen
De Rico-serie is uitgerust met een infrarood, onafhankelijk ontwikkelde hoogwaardige VOx-detector, die u levendige, zeer gedetailleerde warmtebeelden biedt. Het is gemakkelijker om doelen te zoeken in het donker met een verbazingwekkend scherpe beeldkwaliteit.
Het AMOLED-microdisplay met hoog contrast en HD-resolutie biedt een scherp beeld en levendige kleuren. Het beeldscherm heeft een uitstekende beeldkwaliteit en levert onberispelijke prestaties, zelfs bij temperaturen onder het vriespunt.
De ingebouwde ultraheldere modus is speciaal ontworpen voor barre weersomstandigheden, zoals bij zware mist en regen. Het zal gevoeliger zijn en meer details weergeven.
Eenvoudig en gemakkelijk te bedienen is de initiële ontwerpintentie van de Rico-serie. Het levendige pictogramontwerp biedt een gevisualiseerde gids en een doorschijnende achtergrond van de menuweergave, zodat de gebruiker het doel onbelemmerd kan observeren.
De Picture-in-Picture-functie verbetert de nauwkeurigheid door een 2 x vergroot beeld van het dradenkruisgebied aan de bovenkant van het scherm weer te geven. Het helpt om het doel te vergroten terwijl de zichtbaarheid van het hele gezichtsveld behouden blijft.
De Rico-serie kenmerkt zich door een uitzonderlijk hoge schokbestendigheid tot 1000 G.
Hoogwaardige 12 μm pixel pitch-detectoren zijn ingebed.
De Rico-serie biedt laserafstandsmogelijkheden, die de doelafstand nauwkeurig kunnen vastleggen en weergeven met een nauwkeurigheid van ± 1 m en een maximale afstand van 1000 m. Geïntegreerde, nauwkeurige laser-afstandsmeter biedt nauwkeurige afstandsmeting in twee modi: enkele tijdmeting en scanmodus met een nauwkeurigheid van ± 1 m tot op 1 km afstand. Met de scanmodus kan de schutter zich snel aanpassen aan veranderende afstanden voor een betere plaatsing van het schot.
Krachtige objectieflens in combinatie met professionele warmtebeeldsensor met NETD ≤40 mK biedt uitzonderlijke detectiemogelijkheden. Een standaard object van 1,8 m hoog kan op een afstand van 2600 m in volledige duisternis worden gedetecteerd.
De Rico-serie ondersteunt een 3,7 V, 4400 mAh batterij met grote capaciteit die 6 uur werkt. Met de mogelijkheid om op elk moment buitenshuis een continue stroomvoorziening te behouden, biedt het een ideale batterijoplossing. De batterijen kunnen snel worden verwijderd en binnen enkele seconden worden vervangen door nieuwe.
De Rico-serie biedt video-opname en beeldregistratie tijdens observatie. De video en foto kunnen eenvoudig worden verzonden via een bekabelde of wifi-verbinding. De ingebouwde videorecorder is een grote aanwinst als het gaat om het filmen of fotograferen van once-in-a-lifetime ervaringen. Met één druk op de REC-knop worden beelden vastgelegd die gemakkelijk kunnen worden gedeeld met collega’s, vrienden en familie. 32 Gb intern geheugen biedt vele uren aan opgenomen video en tonnen foto’s.
De ingebouwde versnellingsmeter en het digitale kompas verbeteren de nauwkeurigheid door kanteling en hoeken nauwkeurig te identificeren. Het kan de richting en mate van zijdelingse kanteling aangeven.

Vergelijkbaar alternatief

Deskundig advies
Snelle levering
Gratis bezorging vanaf €100,-
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Veilig betalen
iDeal
in3
PayPal
Overboeking
Sofort

Copyright © 2024 - JachtXL · Sitemap · Algemene voorwaarden

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

Direct contact
085 080 57 99
0