Deskundig advies
Snelle levering
Gratis bezorging vanaf €100,-
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Veilig betalen

Warmtebeeld Infiray Saim SCL35W

 2.380,00

Warmtebeeld Infiray Saim SCL35W

 2.380,00

  • Standaard 6 maanden garantie
  • Gratis bezorging vanaf €100,-

Specificaties
384×288

Oplossing

17

Pixelgrootte, eh

<40

NETD, mk

50

Framesnelheid, Hz

35

Objectief, mm

10,7°×8°

Gezichtsveld

2.0-8.0

Vergroting, ×

-5D~+5D

Dioptrie aanpassing

1280 × 960 LCOS

Schermresolutie

Ja

Wifi

CR123 × 2

Type batterij

4

Max. Levensduur batterij, u

<410

Gewicht (zonder batterijen), g

195 × 61 × 61

Afmeting, mm

1283

Detectiebereik, m (doelgrootte: 1,7 m × 0,5 m, P(n)=99%)

Beschrijving
De Saim-serie warmtebeeldkijkers zijn ontworpen met het oog op draagbaarheid en gebruiksgemak. Ergonomisch ontwerp en uitstekende beeldkwaliteit maken de Saim-serie een uitstekende metgezel voor nachtobservatie, zelfs bij regenachtig of mistig weer.

Voordelen
Ingebouwde InfiRay-detector en gekoppeld aan het krachtige Matrix ⅢTM-algoritme dat is ontworpen om de beeldhelderheid en algehele beelddetails te vergroten. Matrix ⅢTM resulteert in een scherper, gedetailleerder gezichtsveld en verbeterde objectidentificatiemogelijkheden. De Saim-serie biedt een hoge beeldkwaliteit, verbetert automatisch het beeldcontrast en versterkt de beeldhiërarchie, zodat het doel sneller kan worden gevonden.
Eenvoudig en gemakkelijk te bedienen is de initiële ontwerpintentie van de Saim-serie. Volledig pictogramontwerp, gemakkelijk te begrijpen en doorschijnend achtergrondontwerp van het menu kunnen occlusievisie effectief voorkomen. Interne menu-items en opties worden ook weergegeven op een contrasterend verloopsubstraat, zodat u de instellingen in de gaten kunt houden zonder uw doel uit het oog te verliezen.
De beeldscherpte kan handmatig worden aangepast aan individuele voorkeuren voor een beeld van hoge kwaliteit, en er zijn vier niveaus voor keuze door kort op de menutoets te drukken.
De Ultraclear-modus is speciaal voor slecht weer, zoals zware mist en regen, waardoor Saim gevoeliger is en meer details krijgt.
Met een redelijke lay-out, compacte structuur en een laag gewicht is de Saim-serie comfortabeler en handiger voor gebruik buitenshuis.
De Saim-serie kenmerkt zich door een uitzonderlijk hoge schokbestendigheid tot 1000G
De werktijd kan aanzienlijk worden verlengd door verbinding te maken met externe voedingseenheden met hoge capaciteit, d.w.z. draagbare stroombron via Type-C-kabel die in het pakket wordt meegeleverd.
Picture-in-Picture verbetert de nauwkeurigheid door een 2x vergroot beeld te geven van het dradenkruis aan de bovenkant van het scherm. Het helpt om het doel te vergroten terwijl de rest van het gezichtsveld zichtbaar blijft.
Werkelijk detectiebereik van een menselijke figuur (1,8 x 0,5 m) in het veld (mens heeft bovenkleding, in het veld tegen de achtergrond van het bos voor de Saim-thermische scopen tot 1818 meter, afhankelijk van het model.

Vergelijkbaar alternatief

Deskundig advies
Snelle levering
Gratis bezorging vanaf €100,-
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Veilig betalen
iDeal
in3
PayPal
Overboeking
Sofort

Copyright © 2024 - JachtXL · Sitemap · Algemene voorwaarden

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

Direct contact
085 080 57 99
0