Deskundig advies
Snelle levering
Gratis bezorging vanaf €100,-
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Veilig betalen

Warmtebeeld InfiRay Saim SCT35 V2

 2.695,00
Aanbieding!

Warmtebeeld InfiRay Saim SCT35 V2

 2.695,00

  • Standaard 6 maanden garantie
  • Gratis bezorging vanaf €100,-

Specificaties
384×288

Oplossing

12

Pixelgrootte, eh

<40

NETD, mk

50

Framesnelheid, Hz

35

Objectief, mm

7,5°×5,7°

Gezichtsveld

2.81- 11.24

Vergroting, ×

-5D~+5D

Dioptrie aanpassing

1024×768 OLED

Schermresolutie

Ondersteund

WiFi & Recorder

Ondersteund

Kompas & Msensor

32

Hoeveelheid ingebouwd geheugen, GB

CR123 × 2

Type batterij

4

Max. Levensduur batterij, u

<420

Gewicht (zonder batterijen), g

195 × 61 × 61

Afmeting, mm

1818

Detectiebereik, m (doelgrootte: 1,7 m × 0,5 m, P(n)=99%)

Beschrijving
Het hypermoderne ontwerp van de Saim SCT35 V2 warmtebeeldkijker maakt hem tot een uitstekende performer. Instelbare beeldhelderheid en contrastfunctie.

Ervaren gebruikers hebben meer opties bij het afstemmen van de afbeelding voor verschillende scenario’s. Naast een krachtigere verwerkingschip, integreert het ook met meer beeldverwerkingsalgoritmen, wat zorgt voor duidelijkere en fijnere beelden.

Voordelen
SCT35 V2 maakt gebruik van de 12μm-detector met een resolutie van 384 × 288, een objectieflens met een brandpuntsafstand van 35 mm, een geüpgraded OLED-display en bijgewerkte module-algoritmen, voor duidelijkere beelden.
Upgrade het OLED-scherm. Hoog contrast verbetert de helderheid, details en gelaagdheid van warmtebeelden aanzienlijk.
Ervaren gebruikers hebben meer opties bij het afstemmen van de afbeelding voor verschillende scenario’s. Gebruikers kunnen de helderheid en het contrast van het beeld aanpassen, voor een betere speelbaarheid.
De Saim-serie kenmerkt zich door een uitzonderlijk hoge schokbestendigheid tot 1000G.
Ultraheldere modus is speciaal voor slecht weer, zoals zware mist en regen, waardoor Saim gevoeliger is en meer details krijgt.
Verbeterde EMMC-upgradefunctie (Embedded Multi Media Card). Gebruikers kunnen het upgradeprogramma naar het bereik kopiëren en het direct binnen het bereik upgraden.
Om aan de verschillende jachtvereisten van gebruikers te voldoen, zijn acht verschillende dradenkruisen ontworpen waaruit gebruikers kunnen kiezen. De meer geavanceerde 12um-detector wordt gebruikt, die een grotere visuele vergroting van 2,81 × en een detectiebereik van 1818 meter heeft.
Picture-in-Picture verbetert de nauwkeurigheid door een 2x vergroot beeld te geven van het dradenkruis aan de bovenkant van het scherm. Het helpt om het doel te vergroten terwijl de rest van het gezichtsveld zichtbaar blijft.
De werktijd kan aanzienlijk worden verlengd door verbinding te maken met externe voedingseenheden met hoge capaciteit, d.w.z. draagbare stroombron via Type-C-kabel die in het pakket wordt meegeleverd.
SCT35 V2 is gebouwd met een geheugen van 32 GB dat ondersteuning biedt voor het opslaan van video en foto’s. De wifi-hotspot van het product ondersteunt de gelijktijdige verbinding van vier apparaten.
Ingebouwde versnellingsmeter en digitaal kompas verbeteren de nauwkeurigheid door hoek en helling nauwkeurig te identificeren. De Saim-serie kan de richting en mate van zijdelingse kanteling aangeven.

Vergelijkbaar alternatief

Deskundig advies
Snelle levering
Gratis bezorging vanaf €100,-
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Veilig betalen
iDeal
in3
PayPal
Overboeking
Sofort

Copyright © 2024 - JachtXL · Sitemap · Algemene voorwaarden

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

Direct contact
085 080 57 99
0