Deskundig advies
Snelle levering
Gratis bezorging vanaf €100,-
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Veilig betalen
Date has past

Warmtebeeldkijker HikMicro Habrok HH35L alles in een kijker

 2.650,00

Warmtebeeldkijker HikMicro Habrok HH35L alles in een kijker

 2.650,00

  • Standaard 6 maanden garantie
  • Gratis bezorging vanaf €100,-

Specificaties

Merk
HikMicro

Productcode
HH35L

Type
Handheld

Sensorresolutie (pixels)
384×288, 2560×1440

Pixel pitch (µm)
12

Thermische gevoeligheid (NETD mK)
≤20

Vergroting
2.9-40x

Objectief diameter (mm)
31 & 35

Draadkruis
Nee

Scherpstelling
Adjustable objective

Display type
OLED

Display resolutie
1920×1080

Beeldsnelheid (Hz)
50

Streamfunctie
Ja

Batterij type
18650

Batterijduur
6 uur

Afmeting (mm)
212.4×138.2×68.4 (lxbxh)

Gewicht (gram)
780

Inclusief montageringen
Nee

Extra’s
4 batterijen, Oplader, Lensdoekje, Nekkoord, Tripod adapter, USB kabel

Productomschrijving

Deze HikMicro Habrok HH35L warmtebeeldkijker is een innovatief ontworpen hulpmiddel in de vorm van een traditionele verrekijker. Hij beschikt over een optische module aan de linkerzijde en een thermische module aan de rechterzijde. De twee lenzen samen zorgen voor een warmtebeeldkijker die ideaal is voor verschillende doeleinden. Deze warmtebeeldkijker heeft een stevige behuizing die gemaakt is van een magnesium-legering en hij heeft een gewicht van slechts 780 gram, waardoor je hem zonder moeite met je meedraagt tijdens lange wandelingen. Ook de batterijduur van zes uur zorgt ervoor dat je de warmtebeeldkijker zonder twijfels met je meeneemt. Hij wordt aangedreven door een vervangbare en oplaadbare Li-ion batterij. Hij heeft een IP67 waterdichtheidscertificering, waardoor hij voor maximaal 30 minuten lang tot één meter ondergedompeld kan worden.

De optische sensor zit dus aan de linkerzijde en hij heeft een resolutie van 2560x1440p. Het objectief heeft een diameter van 31 mm voor een degelijke lichttransmissie. Met een vergroting van 2.9-23.2x kun je met de optische sensor lekker dicht bij datgene komen dat je aan het observeren bent. Door de field of view van 24.4×13.6 meter op een afstand van 91.4 meter kun je goed overzicht houden. De thermische sensor zit aan de rechterzijde van de HikMicro Habrok HH35L warmtebeeldkijker. Die sensor heeft een resolutie van 384x288p en een pixel pitch van 12 µm. Door de indrukwekkende NETD van 20 mK ben je verzekerd van zeer scherpe warmtebeelden waarin je duidelijke details kunt onderscheiden. De thermische sensor heeft een vergroting van 5-40x en het objectief heeft een diameter van 35 mm. Hij heeft een maximaal bereik van 1800 meter en een field of view van 13.2×9.9 meter.

De HikMicro Habrok HH35L warmtebeeldkijker kan dus gebruikt worden voor overdag, maar hij is ook zeker geschikt voor gebruik in het donker. Hij beschikt namelijk over een IR illuminator met een golflengte van 850 nm. Die illuminator zit tussen de twee lenzen in en zijn hoek is handmatig te verstellen. Alles wordt haarscherp weergegeven op het OLED-display met een resolutie van 1920x1080p en met een juiste oogafstand van 15 mm kun je alles in je omgeving goed observeren. Er zit een draairing aan beide lenzen waarmee je de focus kunt verstellen. Je hebt bij het observeren de keuze uit verschillende kleurmodi. Voor de optische sensor zijn dat dag, nacht, en automatisch. Bij de thermische sensor heb je de keuze uit black hot, white hot, red hot en fusion.

Naast het observeren van je directe omgeving kan de HikMicro Habrok HH35L warmtebeeldkijker voor nog een aantal zaken gebruikt worden. Hij beschikt namelijk over een laser rangefinder, waarmee je met een klik van de knop de afstand kunt meten tot datgene dat je aan het observeren bent. De rangefinder heeft een bereik van 1000 meter. Er zitten meerdere knoppen bovenop de Habrok warmtebeeldkijker, waarmee je onder andere de rangefinder bedient. Verder heb je toegang tot een menu dat je met die knoppen bedient en er zit zelfs een foto-knop op de warmtebeeldkijker. Met één druk van de knop leg je datgene dat je aan het observeren bent eenvoudig vast in de vorm van een foto. Door de knop ingedrukt te houden start of stop je een video-opname. Alles wordt opgeslagen in het ingebouwde geheugen van 64 GB.

Vergelijkbaar alternatief

Deskundig advies
Snelle levering
Gratis bezorging vanaf €100,-
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Veilig betalen
iDeal
in3
PayPal
Overboeking
Sofort

Copyright © 2024 - JachtXL · Sitemap · Algemene voorwaarden

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

Direct contact
085 080 57 99
0