Deskundig advies
Snelle levering
Gratis bezorging vanaf €100,-
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Veilig betalen
Date is later

5% Zomer Korting op het gehele assortiment van JachtXL. KORTING CODE ZOMER5

Zomer Tip Bug a Salt Vliegenmepper Zoutgeweer!

Warmtebeeldkijker HikMicro Thunder 2.0 Clip-On TQ35CR

 2.695,00
Aanbieding!

Warmtebeeldkijker HikMicro Thunder 2.0 Clip-On TQ35CR

 2.695,00

Keuze uit *

  • Standaard 6 maanden garantie
  • Gratis bezorging vanaf €100,-
Productomschrijving

De HikMicro Thunder 2.0 Clip-On TQ35CR warmtebeeldkijker is een opzetstuk voor een richtkijker. Hij is gemakkelijk op de richtkijker te bevestigen en hij heeft een gewicht zonder batterij van slechts 538 gram. De warmtebeeldkijker is compatibel met verschillende adapters en hij is voorzien van M52 x 0.75 schroefdraad. De clip-on heeft een 640×512 thermische sensor en de pixel pitch bedraagt slechts 12 µm voor een haarscherp beeld. Door de indrukwekkend lage NETD van minder dan 20 mK, geeft de warmtebeeldkijker zeer gedetailleerde warmtebeelden door. Die beelden worden getoond op het 1024×768 (0.39-inch) OLED display, met een framerate van 50 Hz. Er zit een draaiknop bovenop de warmtebeeldkijker waarmee je de focus kunt verstellen. De thermische sensor heeft een bereik van 1800 meter, waardoor het mogelijk is om ook op lange afstanden verschil in warmte waar te nemen. 

Deze warmtebeeldkijker maakt het mogelijk om foto’s en video’s te maken. Je kunt dat handmatig doen door gebruik te maken van de knoppen bovenop de HikMicro Thunder 2.0 Clip-On TQ35CR warmtebeeldkijker of je laat dat over aan de recoil-activated recording. Deze functie zorgt ervoor dat er een korte video met audio wordt opgenomen op het moment dat de warmtebeeldkijker terugslag registreert. Hierdoor wordt er iedere keer dat de trekker wordt overgehaald een korte video gemaakt. De warmtebeeldkijker heeft een eMMC (embedded multimedia card) van 16 GB en de foto’s en video’s die je maakt zullen ook nog eens worden doorgestuurd naar je telefoon, mits je de HikMicro Sight app hebt. 

Die HikMicro Sight app is gratis te downloaden en zorgt ervoor dat je verbonden bent met je HikMicro apparaat. Na de configuratie is het mogelijk om de instellingen van de warmtebeeldkijker via de app aan te passen en je kunt er natuurlijk de foto’s en video’s in terugzien. 

De HikMicro Thunder 2.0 Clip-On TQ35CR warmtebeeldkijker is voorzien van een Li-ion batterij. Bij een volle lading kan de warmtebeeldkijker maar liefst 6,5 uur aaneengesloten aanblijven. Als de batterij leeg is kun je hem gemakkelijk opladen of je verwisselt hem met de andere batterij. Om nog langer met een batterijlading te doen, maak je gebruik van de standby-stand. De warmtebeeldkijker is gemakkelijk in de standby-stand te zetten of juist weer te activeren, door gebruik te maken van de knoppen bovenop. Er zijn in totaal vijf knoppen, met de volgende functionaliteit: 

Aan/uit-knop: 
• Korte druk: Activatie en de-activatie van de standby-stand. 
• Ingedrukt houden: Aan/uit. 

Mode-knop: 
• Korte druk: Schakel tussen de kleurmodes (white hot, black hot, red hot, fusion). 

Capture/Record-knop: 
• Korte druk: Maak een foto. 
• Ingedrukt houden: Start/stop de opname van een video. 
• Functionaliteit in het (quick) menu: Verplaats de cursor omhoog. 

Menu-knop: 
• Korte druk: Ga naar het quick-menu. 
• Ingedrukt houden: Ga naar het uitgebreide hoofdmenu of verlaat het menu. 
• Functionaliteit in het (quick) menu: Bevestig de selectie. 

Display-knop: 
• Korte druk: Toon of verberg gedetailleerde informatie in beeld. 
• Functionaliteit in het (quick) menu: Verplaats de cursor omlaag. 

De HikMicro Thunder 2.0 Clip-On TQ35CR warmtebeeldkijker is terugslagbestendig en hij is waterdicht. Hij heeft namelijk een IP67 waterdichtheidsklassering, wat betekent dat de warmtebeeldkijker geheel stofdicht is en dat hij voor maximaal 30 minuten tot één meter diep ondergedompeld kan worden. 

Vergelijkbaar alternatief

Deskundig advies
Snelle levering
Gratis bezorging vanaf €100,-
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Veilig betalen
iDeal
in3
PayPal
Overboeking
Sofort

Copyright © 2024 - JachtXL · Sitemap · Algemene voorwaarden

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

Direct contact
085 080 57 99
0