Deskundig advies
Snelle levering
Gratis bezorging vanaf €100,-
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Veilig betalen
Date is later

5% Zomer Korting op het gehele assortiment van JachtXL. KORTING CODE ZOMER5

Zomer Tip Bug a Salt Vliegenmepper Zoutgeweer!

Warmtebeeldrichtkijker HikMicro Thunder 2.0 TH35P

 2.355,00

Warmtebeeldrichtkijker HikMicro Thunder 2.0 TH35P

 2.355,00

  • Standaard 6 maanden garantie
  • Gratis bezorging vanaf €100,-
Productomschrijving

Deze HikMicro Thunder 2.0 TH35P warmtebeeldrichtkijker heeft een standaard vergroting van 2.14x en hij heeft een bereik van 1800 meter. Hierdoor is het mogelijk om je doel al van ver te spotten. Zodra het doelwit binnen bereik is kun je handmatig de camera activeren om het schot vast te leggen of je laat de warmtebeeldrichtkijker het zelf doen. Hij heeft namelijk een recoil-activated recording functie, waarbij de camera een korte opname maakt zodra hij de terugslag detecteert. Hierdoor heb je uiteindelijk korte filmpjes van elk moment dat je de trekker overhaalde. Als er kort achter elkaar twee schoten worden gelost, dan zullen die twee filmpjes samengevoegd worden. Zo wordt er efficiënt omgegaan met de batterij en de opslagruimte die de HikMicro Thunder 2.0 TH35P warmtebeeldrichtkijker heeft.

Er zit een oplaadbare Li-ion batterij in de warmtebeeldrichtkijker, waardoor hij maar liefst zes-en-half uur achtereenvolgend aan kan blijven. De batterij is middels het klepje aan de linkerzijde van de richtkijker gemakkelijk te verwijderen of te verwisselen. De HikMicro Thunder 2.0 TH35P warmtebeeldrichtkijker heeft een eMMC (een embedded multimedia card) met een opslagcapaciteit van 16 GB. Dankzij de gratis HikMicro Sight app krijg je alle foto’s en video’s die je maakt middels de hotspot functie doorgestuurd naar je smartphone. Het is ook mogelijk om de instellingen van je warmtebeeldrichtkijker aan te passen door middel van de Sight app.

Door de functies slim te koppelen wordt er optimaal gebruik gemaakt van de knoppen bovenop deze HikMicro warmtebeeldrichtkijker. Nagenoeg elke knop kan eenmalig ingedrukt worden of juist langdurig worden ingedrukt en beide manieren van indrukken zijn gekoppeld aan een andere functie. Er zijn in totaal vijf knoppen, met de volgende functionaliteit:
• Aan/uit-knop: Door één keer op de knop te drukken gaat de warmtebeeldrichtkijker op standby of activeer je hem juist. Door de knop ingedrukt te houden gaat hij aan of uit.
• Mode-knop: Druk op de knop om te schakelen tussen de vier verschillende kleurmodes (white hot, black hot, red hot, fusion).
• Capture/Record-knop: Door één keer op de knop te drukken maakt de richtkijker een foto. Door de knop ingedrukt te houden start je een video-opname -met audio- of stop je deze juist. Als je in het menu zit kun je de cursor met deze knop naar boven verplaatsen.
• Menu-knop: Door één keer op de knop te drukken ga je naar het quick-menu. Door de knop ingedrukt te houden ga je naar het uitgebreide hoofdmenu. Als je in het menu zit, kun je door deze knop één keer in te drukken je selectie bevestigen. Door de knop -in het menu- ingedrukt te houden sluit je het menu juist weer af.
• Digitale zoom-knop: Eén keer indrukken om te schakelen tussen de verschillende digitale zoom-niveaus (1x, 2x, 4x, 8x). Ingedrukt houden om de Picture-in-Picture mode te activeren. Als je in het menu zit kun je de cursor met deze knop naar beneden verplaatsen.

De HikMicro Thunder 2.0 TH35P warmtebeeldrichtkijker is voorzien van een 384×288 thermische sensor met een pixel pitch van 12 µm. Met een framerate van 50 Hz ben je verzekerd van een mooi vloeiend beeld dat wordt weergegeven op een 1024×768 (0.39-inch) OLED display. De NETD (de thermische gevoeligheid van de warmtebeeldrichtkijker) bedraagt 20 mK, waardoor de warmtebeeldrichtkijker zelfs de kleinste temperatuurverschillen waarneemt en weergeeft. Het oculair van deze richtkijker heeft een oogafstand van 45 mm en de diopter kan afgesteld worden van -5 tot +5. Bovenop de warmtebeeldkijker zit de focusring, waarmee je handmatig kunt scherpstellen. Andere functies zijn het meten van de afstand en het aanpassen van de kleur van het draadkruis. Afhankelijk van de gekozen kleurmode zal het draadkruis van kleur veranderen om duidelijk zichtbaar te blijven.

Deze warmtebeeldrichtkijker heeft een IP67 waterdichtheidsklassering. Dit betekent dat de richtkijker voor maximaal 30 minuten tot één meter diep ondergedompeld kan worden. Verder zorgt de behuizing ervoor dat de richtkijker terugslagbestendig is.

Vergelijkbaar alternatief

Deskundig advies
Snelle levering
Gratis bezorging vanaf €100,-
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Veilig betalen
iDeal
in3
PayPal
Overboeking
Sofort

Copyright © 2024 - JachtXL · Sitemap · Algemene voorwaarden

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

Direct contact
085 080 57 99
0