Deskundig advies
Snelle levering
Gratis bezorging vanaf €100,-
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Veilig betalen
Date has past

Wildcamera 3G GPRS

 430,00

Wildcamera 3G GPRS

 430,00

  • Standaard 6 maanden garantie
  • Gratis bezorging vanaf €100,-

UM595 3G zendt met een hoge resolutie beelden naar mobiele telefoons via MMS of e-mail in de resolutie 1280×960.

Wij adviseren het versturen van foto’s via e-mail!, Via MMS is veel te duur. Verstelbare beeld grootte tussen 80-400 kb. De beste beeldkwaliteit voor het versturen van foto’s. Direct versturen van de gemaakte foto op uw E-Mail. U kunt ook bepalen hoeveel beelden van de camera in een dag mag sturen.

Camera kan foto’s naar 4st mobiele telefoonnummer of 4st e-mail adressen versturen. De camera kan dit via het 2G-en 3G-netwerk, detecteert automatisch het type netwerk dat het beste signaal heeft, en kiest degene die de sterkste / beste en geeft dus extra zekerheid dat het beeld daadwerkelijk wordt verzonden. Alle foto’s die verstuurd worden, worden ook opgeslagen op de geheugenkaart in de camera. De camera kan geen video verzenden, maar de video clips worden opgeslagen op de SD-kaart.

Op Afstand te bedienen:

Via Android-app of SMS-opdrachten kunt u een aantal van de camera-instellingen wijzigen en op verzoek kan de camera een foto te maken en naar uw e-mail sturen.

Black onzichtbaar IR:

Dit betekent dat infrarood licht van de camera (flits) totaal onzichtbaar is voor mens en dier.

UOVision heeft een infrarood licht ontwikkeld op dit model, met de nieuwste high power LED-technologie die een zachter licht geeft dan voorheen. IR flits kan worden aangepast in 2 verschillende sterktes van 50% of 100% bereik van 100% ongeveer 18 meter. (940nm golflengte). Alle UOVision camera’s in de serie 595 hebben een afneembare Spinnenweb bliksembeveiliging netwerk. Spinnenweb camoufleert camera beter door het minimaliseren van reflectie op de IR glasoppervlak gebruikt om voordeel tijdens de sneeuw seizoen.

Beeld / fotofuncties:

De Camera maakt foto’s met een hoge kwaliteit, zowel overdag als ’s nachts. De camera kan worden ingesteld om 1-3 opeenvolgende foto’s te maken.

Motion Sensor & Response:

De Camera heeft een sensor met een breed detectiebereik, aangepast aan de camera foto hoek en de lange afstand en een hoge gevoeligheid. De sensor bestaat uit drie stappen verstelbaar. Laag, Normaal en Hoog. Efficiënte en snelle detectie van 0,9 seconden.

Time Lapse, Timer en beweging:

Deze Camera beschikt over een compleet systeem voor effectieve controle en gelijktijdige controle van de operationele status van de camera. Het kan, zoals alle voorgaande camera’s foto’s, maken met behulp van alleen de bewegingssensor om onmiddellijk een foto te maken bij het detecteren van beweging. Deze camera is nog effectiever en ook uitgerust met een dag timer en Time Lapse (Foto’s maken na instelbare tijdsintervallen) Natuurlijk zijn er andere camera’s met deze functies, maar geen heeft de functie van deze drie die gelijktijdig te worden gebruikt (Motion Sensor, Timer en Time Lapse). Dit betekent dat de camera kan worden ingesteld op, bijvoorbeeld, twee beelden met de gekozen tijdsinterval tijdens het fotograferen direct de bewegingssensor beweging detecteert. Wanneer de bewegingssensor actief is, zodat je toch niet mist als er iets is gebeurt.

Geweldig voor zowel het toezicht op de woning en wilde dieren!

Programmeren MMS / E-mail

De Camera kan geprogrammeerd worden via de software welke gedownload kan worden via de Camera. Een zeer slimme functie die deze Camera  heeft is dat wanneer de stroom uitvalt in de camera of geheugenkaart het niet nodig is de camera opnieuw te programmeren. (Zeer weinig camera fabrikanten die dit detail hebben)

 

Technical specificatie:

Resolution: 12MP
Lens: Aperture 3.0 Foto Hoek 52graden
IR Flash: Instelbaar: 50% and 100%
Display: 2.0 “LCD
Video resolution: VGA, QVGA
Memory card slot: SD / SDHC frpn 2GB up to 32GB
PIR / Motion Sensor: Multi Zone
PIR / Motion Sensitivity: Adjustable, Low, Normal, High
Reaction time: 0.9 seconds
Weight: 350grams (without batteries)
PIR range: Selectable, 0 seconds to 60 minutes (when sending recommended at least 1 minute / receiver)
Time Lapse (time-generated images):
5-55 seconds (in 5-second increments)
1-59 minutes (in 1 minute increments)
1-8 hours (1 hour increments)
Continuous Shooting: 1-3 pictures
Video length: 5-60 seconds
Power source: Batteries 4xAA, 8xAA, 12xAA and socket for external power.
Password Protection: Yes, 4-digit PIN
Bescherming: IP54
Tripod: Yes, at the bottom
Afmeting: 140x87x55 millimeter

 

 

Vergelijkbaar alternatief

Deskundig advies
Snelle levering
Gratis bezorging vanaf €100,-
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Veilig betalen
iDeal
in3
PayPal
Overboeking
Sofort

Copyright © 2024 - JachtXL · Sitemap · Algemene voorwaarden

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

Direct contact
085 080 57 99
0