Deskundig advies
Snelle levering
Gratis bezorging vanaf €100,-
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Veilig betalen
Date has past

Wildcamera met GMS

 490,00

Wildcamera met GMS

 490,00

  • Standaard 6 maanden garantie
  • Gratis bezorging vanaf €100,-

UM785-3G Wildcamera

Technische specificaties:
Resolutie: 12MP
IR Flash: Instelbaar : 50% en 100%
Display: 2.4 “LCD-scherm
Video resolutie: VGA, QVGA
Geheugenkaartsleuf: SD / SDHC FRPN 2 GB tot 32 GB
PIR / Motion Sensor: Multi Zone
PIR / Motion Gevoeligheid: Verstelbare, Laag, Auto, Hoog
Reactietijd: 0,6 seconden
Gewicht: 495 gram (zonder batterijen)
PIR bereik: Selecteerbaar, 0 seconden tot 60 minuten (bij het versturen van aanbevolen ten minste 1 minuut / ontvanger)
Time Lapse (-time gegenereerde beelden): ja
kan worden ingesteld tussen 5sec – 55sek of 1min – 55min, of 1 uur – 24 uur uit elkaar.
Continu-opnamen: 1-10 images
Video lengte: 5-60 seconden
Voeding: Batterijen 4xAA, 8xAA, 12xAA en aansluiting voor externe voeding.
Password Protection: Ja, 4-cijferige pincode
Bescherming: IP54

ZEND-functionaliteit:

De Uovision UM785-3G is de enige camera op de markt die 5 seconde video’s kan verzenden en ook nog in HD-kwaliteit! Dit kan alleen via een bepaald systeem wat niet voor niets is!. Ons advies de Camera te programmeren op Foto en Video, de Camera zal dan de Foto op uw e-mail zenden en een 10seconde video opslaan op uw Sd kaart. De kwaliteit van de video’s zijn in 1080p HD-resolutie (H264 compressie). Verzending  geschiet via GPRS / 3G-netwerk.

In het beeld dat wordt verzonden, krijgt u  informatie over de datum en tijd waarop de foto is gemaakt, temperatuur, batterij sterkte, maanfase en of de foto’s zijn genomen als gevolg van de PIR / bewegingssensor is geactiveerd, of Time Lapse / Timer of de door u gevraagde foto via de app of SMS. Als u de foto’s per e-mail stuurt krijgt u meer informatie over de signaalsterkte, de SD-kaart (geheugenkaart)en de status in de vorm van een tekstbestand.

De Camera kan foto’s naar 4 mobiele telefoonnummers of 4 e-mailadressen  sturen,  video’s alleen naar 4 verschillende  e-mail adressen,  maar we raden aan om slechts één ontvanger gebruiken als de camera is ingesteld op video versturen aangezien een video groot is om te versturen. De camera kan dit via het 2G-en 3G-netwerk, detecteert automatisch het type netwerk dat het beste signaal heeft, en kiest degene die de sterkste / beste en geeft dus extra zekerheid dat het beeld daadwerkelijk wordt verzonden. Alle foto’s en video’s die worden verzonden worden ook opgeslagen op de geheugenkaart in de camera.

Foto & Video kenmerken:

De Camera maakt zeer hoge kwaliteit foto’s, zowel overdag als ’s nachts.. De camera kan worden ingesteld op 1-10 opeenvolgende beelden in de detectie stand. Video kwaliteit is in twee verschillende HD-resoluties, 1080p (Full HD) of 720P beide met geluid (kan worden uitgeschakeld als u wilt).

Camera scène:

UM785-HD 3G heeft ook iets genaamd Scene Camera, dit is een zeer unieke feature! Dit betekent dat u verschillende instellingen kunt gebruiken afhankelijk van wat u van plan bent om te fotograferen. Het volgende verklaart de verschillende instellingen:

Auto: In deze modus, de camera maakt foto’s met een resolutie van 8MP overdag en 3MP beelden ’s nachts. Deze optie is geschikt voor de meeste toepassingen. Wij bevelen ook deze keuze als je snel aan de slag wilt met uw camera.

Close Object / Close Objects: Deze optie is geschikt voor objecten dat je wilt fotograferen  binnen 3-5 meter. IR-flitser wordt onderdrukt om overmatige blootstelling te voorkomen. NOTITIE! camera scherpstelafstand bedraagt 3 meter tot oneindig.

Moving Objects: Deze optie maakt het mogelijk de camera vermindert motion blur in de beelden als je objecten fotografeert die snel bewegen.

Stationary Objects: Deze optie biedt een relatief langzame sluitertijd om een helderder beeld te krijgen. Deze optie is geschikt wanneer het te fotograferen object stil staat.

Chasing Photo: Met deze optie kan de PIR geactiveerd tot drie keer binnen 15 seconden, zonder te worden beperkt door de PIR intervallen en dus krijgt je meer foto’s van hetzelfde “PIR trekker over.”

Motion Sensor & Response:

Uovision 785 heeft een nieuwe en verbeterde sensor met een breed detectiebereik, aangepast aan de camera foto hoek en lange afstand met een hoge gevoeligheid. De gevoeligheid van de sensor is in drie stappen instelbaar. Laag, Normaal en Hoog. Efficiënte en zeer snelle detectie van slechts 0,6 seconden.

 

Black onzichtbaar IR:

Dit betekent dat infrarood licht van de camera (flits) totaal onzichtbaar is voor mens en dier.

UOVision heeft een infrarood licht ontwikkeld op dit model, met de nieuwste high power LED-technologie die een zachter licht geeft dan voorheen. IR flits kan worden aangepast in 2 verschillende sterktes van 50% of 100% bereik van 100% ongeveer 18 meter. (940nm golflengte).

Time Lapse, Timer en beweging:

Deze Camera beschikt over een compleet systeem voor effectieve controle en gelijktijdige controle van de operationele status van de camera. Het kan, zoals alle voorgaande camera’s foto’s, maken met behulp van alleen de bewegingssensor om onmiddellijk een foto te maken bij het detecteren van beweging. Deze camera is nog effectiever en ook uitgerust met een dag timer en Time Lapse (Foto’s maken na instelbare tijdsintervallen) Natuurlijk zijn er andere camera’s met deze functies, maar geen heeft de functie van deze drie die gelijktijdig te worden gebruikt (Motion Sensor, Timer en Time Lapse). Dit betekent dat de camera kan worden ingesteld op, bijvoorbeeld, twee beelden met de gekozen tijdsinterval tijdens het fotograferen direct de bewegingssensor beweging detecteert. Wanneer de bewegingssensor actief is, zodat je toch niet mist als er iets is gebeurt.

Geweldig voor zowel het toezicht op de woning en wilde dieren!

Op Afstand te bedienen

Via Android-app of SMS-opdrachten kunt u een aantal van de camera-instellingen wijzigen en op verzoek kan de camera een foto te maken en naar uw e-mail sturen.

SD-geheugenkaart:

Alle foto’s en video die de camera maakt worden opgeslagen op de geheugenkaart. De camera heeft ook een functie “overschrijven” Dit betekent dat wanneer de geheugenkaart vol is deze de foto’s of video’s overschrijft ( u bent dan eerder gemaakte foto’s en video’s kwijt ), deze functie kan uiteraard op “off” worden gezet .

De camera ondersteunt ook Wifi SD-geheugenkaart deze functie maakt het gemakkelijk om opnamen van de camera naar een ander apparaat te downloaden, zoals een Android-telefoon. De camera ondersteunt SD-geheugenkaarten 2-32Gb, raden we ten minste 8Gb aan in deze camera.

Vergelijkbaar alternatief

Deskundig advies
Snelle levering
Gratis bezorging vanaf €100,-
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Veilig betalen
iDeal
in3
PayPal
Overboeking
Sofort

Copyright © 2024 - JachtXL · Sitemap · Algemene voorwaarden

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

Direct contact
085 080 57 99
0