Deskundig advies
Snelle levering
Gratis bezorging vanaf €100,-
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Veilig betalen
Date has past

X-MOUNTAIN Schoenen

 215,92

X-MOUNTAIN Schoenen

 215,92

maat *

  • Standaard 6 maanden garantie
  • Gratis bezorging vanaf €100,-

Versterkte schoen; robuust, maar licht.

NestFIT TECHNOLOGY: Ongeëvenaarde ondersteuning en ongelooflijk comfort. De eerste schoenen die echt zijn gemaakt om om de menselijke voet te passen. De NestFIT-leest is ontstaan uit metingen van zo’n 20.000 individuele voeten. Het bovenwerk, de binnenzool, de tussenzool en de buitenzool passen zich perfect aan, aan de unieke contouren van uw voet en zorgen zo voor een custom-past als geen ander en elimineren gaten voor ongeëvenaard comfort.

GORE-TEX®: TREKSTA combineert ‘GORE-TEX®’-membraan met een naadafdichtingsproces met ‘GORE-SEAM®’-tape. Het resultaat is een schoen met een gegarandeerde en duurzame waterdichte bescherming en een maximaal ademend vermogen. ‘GORE-TEX®’-membraan is gelamineerd aan de voeringsstof van de schoen om een hoogwaardig textiel te creëren. Het geëxpandeerde PTFE-gedeelte van het membraan bevat meer dan 9 miljard microscopisch kleine poriën per vierkante inch. Deze poriën zijn ongeveer 20.000 keer kleiner dan een druppel water, maar 700 keer groter dan een molecuul vochtdamp. Dus hoewel waterdruppels het ‘GORE-TEX®’-membraan niet kunnen binnendringen, kan vochtdam (een gas) gemakkelijk ontsnappen.

IceLock: TrekSta-schoenen met IceLock in buitenzolen bieden de beste grip op ijs en sneeuw. Microglasfilamenten zijn elektrostatisch uitgelijnd in uitgelijnd in de rubbersamenstelling van de zool, waardoor een slip-stoppende oppervlaktespanning ontstaat. De verticaal uitgelijnde filamenten worden blootgesteld voor de levensduur van de zool, wat zorgt voor een stevige grip tijdens het dragen.

I.S.T.: TrekSta’s ‘I.S.T.’-technologie zorgt ervoor dat uw voeten zich kunnen aanpassen aan de abnormale en oneffen oppervlakten, door een onafhankelijk bewegende structuur van de buitenzool. Het principe is eenvoudig; elke nok beweegt onafhankelijk en verticaal op en neer, als een nok op een vreemd voorwerp komt gaat het automatisch omhoog om zich aan te passen aan het oppervlak.

HYPERgrip®: HYPERgrip® produceert de meest geavanceerde buitenzolen ter wereld en maakt gebruik van exclusieve technologieën. De belangrijkste kenmerken zijn:
– Superieure tractie op droge en natte oppervlakten.
– Buitengewoon hoge slijtbestendigheid.
– Stabiliteit en lichtheid.
– Het degradeert of verkleurt niet.

Samenstelling

  • Bovenzijde: Waterbestendig nubuckleer
  • Voering: Waterbestendig en ademend ‘GORE-TEX®’-membraan
  • Voetenbed: Gegoten ‘EVA’ en ‘PORON®’ met dubbele dichtheid
  • Buitenzool: Hypergrip met ‘ICELOCK’ antislip-systeem en het ‘IST’-systeem

Gewicht: 678 gr. (maat 43 EUR)

Vergelijkbaar alternatief

Deskundig advies
Snelle levering
Gratis bezorging vanaf €100,-
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Veilig betalen
iDeal
in3
PayPal
Overboeking
Sofort

Copyright © 2024 - JachtXL · Sitemap · Algemene voorwaarden

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

Direct contact
085 080 57 99
0