Deskundig advies
Snelle levering
Gratis bezorging vanaf €100,-
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Veilig betalen
Date is later

Pinksterkorting bij JachtXL 15 tot en met 20 mei 5% KORTING!!!!!!!!

Shop nu met deze Pinkster code en ontvang 5% Korting op uw order PINKSTEREN5

Keiler tanden vulmiddel set

 28,95

Keiler tanden vulmiddel set

 28,95

 • Standaard 6 maanden garantie
 • Gratis bezorging vanaf €100,-

Info: Hoektanden van wilde zwijnen (Gewaff)

Er zijn verschillende termen voor de populaire jachttrofeeën van wilde zwijnen, ten eerste wordt er onderscheid gemaakt tussen de hoektanden van de beken en de wiggen en ten tweede tussen de bovenkaak en onderkaak. Bovendien worden verschillende termen gebruikt voor dezelfde hoektanden.

Hier is een overzicht:

 • Hoektanden van de wig in de onderkaak: wapens, geweren Grootte: tot meer dan 20 cm, waarvan zichtbaar tot ca. 10 cm
 • Hoektanden van de wig in de bovenkaak: Haderer, Hauer
 • Hoektanden van de bovenkaak en onderkaak van de beek: haken
 • Hoektanden van de Wilschweine boven + onder = Gewaff

Na de jacht op wilde zwijnen zijn de hoektanden de populairste jachttrofeeën. Of het nu gaat om de wigwapens of de haken van de beken: Goed voorbereid en gepresenteerd, dit zijn prachtige decoratieve trofeeën.

TUSKLER bestaat uit een tweecomponenten vulmiddel voor de bereiding van tropae van wilde zwijnen. Na uitharding is TUSKLER massief en volumestabiel. De slagtanden en haken kunnen dus niet scheuren of barsten. Eenvoudige bediening en de natuurlijke kleur zorgen voor een perfect resultaat. Afhankelijk van de grootte is één pakket van maximaal 10 paar keilerwapens voldoende.

De TUSKLER vulcompoundset bestaat uit:

 • Twee componenten vulcompound (2 x 100ml)
 • Een maatbeker
 • Een paar rubberen handschoenen
 • Een pakje plasticine
 • Een houtroerder

Instructies voor gebruik voor het vullen van keilerwapens:

 1. Voorbereiding
  Controleer de tanden van wilde zwijnen op scheuren. Als er scheuren zijn, plak ze dan vast met transparante tape. Wikkel de hoektanden vervolgens volledig in met schilders crêpetape vanaf de punt. Zorg ervoor dat de slagtanden droog en vetvrij zijn.
 2. Voordat u de vulstof mengt, raden we aan om het interne volume van de hoektanden te meten met fijn zand en de beker (gebruik geen water om te meten!). Daarna plaatsen ze de hoektanden in een container met zand of fixeren ze met plasticine. Controleer zorgvuldig of de tanden veilig zijn.
 3. Bereiding van de vereiste hoeveelheid vulmiddel. Giet de componenten A en B in de beker in een verhouding van 1:1 (sluit de flessen onmiddellijk na het gieten).
 4. Meng snel maar grondig.
 5. Giet het mengsel in de hoektanden. Afhankelijk van de temperatuur kan het mengsel ongeveer drie tot vijf minuten worden verwerkt. Laat nu de vulverbinding 45 minuten uitharden.
 6. Wikkel de Keilerwaffen weer uit de pannenkoek van de schilder. De hoektanden met de uitgeharde vulstof kunnen nu op een trofeeplaat of voor taxidermie worden gemonteerd.

Aandacht: Niet gebruiken bij verhoogde luchtvochtigheid en temperaturen boven 30 °C. Vermijd contact met water. Bewaar ongeopende verpakkingen bij kamertemperatuur binnenshuis op een droge plaats. Buiten bereik van kinderen houden.

Vergelijkbaar alternatief

Deskundig advies
Snelle levering
Gratis bezorging vanaf €100,-
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Veilig betalen
iDeal
in3
PayPal
Overboeking
Sofort

Copyright © 2024 - JachtXL · Sitemap · Algemene voorwaarden

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

Direct contact
085 080 57 99
0