Deskundig advies
Snelle levering
Gratis bezorging vanaf €100,-
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Veilig betalen
Date has past

Portofoon Caldwell E-Max Link

 91,50

Portofoon Caldwell E-Max Link

 91,50

  • Standaard 6 maanden garantie
  • Gratis bezorging vanaf €100,-
Productomschrijving

 Deze Caldwell E-Max Link portofoon heeft een handzaam ontwerp dat lekker in de hand ligt. Je krijgt er een audiokabel met een 3.5 mm aansluiting bij, zodat je hem aan je gehoorbeschermer kunt koppelen, maar hij heeft ook een Bluetooth functie. Door van deze functie gebruik te maken verbind je een gehoorbeschermer draadloos met de portofoon, waardoor je nooit in strijd zult zijn met een snoer. Dat Bluetooth heeft een bereik van tien meter, dus ook als je de portofoon ergens laat staan -binnen een bereik van tien meter- kun je blijven luisteren met een gehoorbeschermer.

Over bereik gesproken; de Caldwell E-Max Link portofoon heeft een totaal communicatiebereik van 19 kilometer. Hij vangt signalen op binnen die 19 kilometer, dus het is maar goed dat je het squelch niveau handmatig kunt instellen. De portofoon heeft tien verschillende call tones, waardoor jij en je metgezellen gemakkelijk onderscheid kunnen maken tussen wie er contact zoekt. Verder is de portofoon voorzien van enkele andere functies, zoals de mogelijkheid om hem te vergrendelen -door de menu-knop even ingedrukt te houden- en de Voice Activated Keying (VOX) functie.

De Caldwell E-Max Link portofoon wordt aangedreven door een Li-Ion batterij, waardoor de portofoon acht uur meegaat. Het duurt een kleine vier uur voordat hij volledig is opgeladen. Dat opladen doe je met de bijgeleverde oplaadkabel, die een USB Type-C aansluiting heeft.

Vergelijkbaar alternatief

Deskundig advies
Snelle levering
Gratis bezorging vanaf €100,-
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Veilig betalen
iDeal
in3
PayPal
Overboeking
Sofort

Copyright © 2024 - JachtXL · Sitemap · Algemene voorwaarden

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

Direct contact
085 080 57 99
0