Deskundig advies
Snelle levering
Gratis bezorging vanaf €100,-
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Veilig betalen

Steiner Nighthunter 8×30 Met Afstand meter

 1.649,00

Steiner Nighthunter 8×30 Met Afstand meter

 1.649,00

  • Standaard 6 maanden garantie
  • Gratis bezorging vanaf €100,-

Deze verrekijker is voorzien van een geïntrigeerde afstandsmeter.

Steiner Nighthunter 8×30 LRF Verrekijker

De Steiner Nighthunter 8×30 LRF is een hoogwaardige verrekijker met een aantal unieke eigenschappen. Bijna geen enkele andere kijker belichaamt de legendarische Steiner kwaliteitswaarden voor innovatie en traditie beter dan de Nighthunter 8×30 LRF. Deze compacte jachtkijker combineert namelijk hoogwaardige prestaties in het schemerdonker met zeer precieze afstandsmeting middels lasertechnologie. Daarom is dit een perfecte kijker voor wildobservatie.

Kijker met high-definition coating voor uitmuntende lichttransmissie

De Nighthunter 8×30 LRF is opgebouwd volgends de beproefde 8×30 formule die al tientallen jaren de norm is voor wildkijkers. Door de speciale Steiner high-definition coating op de glazen ontstaat een uitmuntende lichttransmissie, wat zelfs in de schemering kwalitatief een zeer hoogwaardig beeld oplevert. Het beeld is vlijmscherp, kleurecht en contrastrijk en overstraling wordt gereduceerd tot het minimum. Contouren zijn duidelijk zichtbaar, zelfs bij weinig licht of in de schemering. Daarbij is deze verrekijker altijd scherp van 20 meter tot oneindig dankzij het Sports-Auto-Focus systeem, dus de kans dat het gespotte onderwerp uit de scherpte loopt, rent of vliegt is nihil.

Precieze afstandsmeting met innovatieve lasertechnologie

Met behulp van innovatieve lasertechnologie is het mogelijk om met de Steiner 8×30 LRF kijker perfect de afstand tot het geobserveerde wild vast te stellen. De afstandsmeter heeft een bereik van maar liefst 1.700 meter met een enorme precisie. Tot 300 meter afstand is de afwijking maximaal 1 meter en afhankelijk van de omstandigheden is de foutmarge tussen de 300 en 600 meter slechts 2 meter. Bij observaties die verder weg zijn dan 600 meter is de marge 0,5%. De Nighthunter 8×30 LRF verrekijker biedt daarmee onschatbare diensten in situaties waarin schattingen moeilijk en onnauwkeurig zijn, zoals in bergachtig terrein of aan het water. Perfect voor wildobservatie onder de meest uiteenlopende condities!

Steiner ErgoFlex oogschelpen

Uiteraard is deze 8×30 verrekijker voorzien van de bekende kwaliteitsfeatures. Het innovatieve systeem met oogschelpen is uniek voor Steiner verrekijkers en biedt de gebruiker een uitstekend kijkcomfort en betrouwbare bescherming tegen strooilicht en koude wind vanaf de zijkant. De ErgoFlex oogschelpen zijn gemaakt van siliconen die een natuurlijk en comfortabel gevoel op de ogen bieden en op drie manieren kunnen worden ingesteld door ze simpelweg in of uit te vouwen: ergonomisch, cilindrisch of ingevouwen. Dit maakt deze verrekijker ook geschikt voor brildragers.

Steiner verrekijkers zijn extreem robuust en stikstofgevuld

De lichtgewicht behuizing van Steiner kijkers is gemaakt van het oersterke Makrolon, wat de constructie zeer schokbestendig maakt. De prisma’s in de verrekijker hebben “zwevende” bevestigingen, wat betekent dat ze zijn bevestigd in flexibel materiaal van siliconen dat de waardevolle optische onderdelen binnenin de kijker beschermt. De vorming van condensatie binnenin de verrekijker wordt volledig voorkomen dankzij het hightech stikstof druksysteem. Dankzij de vulling met stikstof is de verrekijker bestendig tegen temperaturen tussen -40° C en +80°C en bestand tegen binnendringend vocht. In combinatie met de degelijke behuizing maakt dit de Nighthunter 8×30 LRF tot een zeer duurzame verrekijker.

Kijker met NBR-Longlife rubberen bekleding

De duurzame antislip NBR-Longlife rubberen behuizing van alle Steiner verrekijkers is bestand tegen de effecten van olie, zuur en verwering. De bekleding maakt dat de kijkers prettig in de hand liggen en het ComfortUse Systeem garandeert daarbij een comfortabele en intuïtieve kijkervaring. Door de uitgebalanceerde grip is het bedienen van de kijker zelfs met handschoenen aan geen enkel probleem. Met de doordachte Clicloc riembevestiging is deze verrekijker altijd binnen handbereik. De draagriem heeft een degelijke bevestiging maar kan ook in een handomdraai losgekoppeld worden, zodat het schouderdraagstuk gemakkelijk verwisseld kan worden van bijvoorbeeld een drijfriem naar een nylon riem.

Accessoires van hoge kwaliteit

Iedere Steiner verrekijker is uitgerust met een draagriem, regendeksel, oogschelpen en objectiefdoppen. Ook wordt iedere kijker geleverd met een luxe draagtas.

Steiner 30 jaar garantie

Steiner biedt op haar hoogsegment kijkers maar liefst 30 jaar garantie. Als u een reparatie nodig hebt, zal het team van technische experts uw verrekijker controleren en repareren binnen de voorwaarden van de garantieovereenkomst.

Vergroting 8x
Objectief diameter 30 mm
Gewicht Totaal 795gr 
Breedte 165mm
Hoogte 145mm
Diepte 66mm
Uittredepupil 3.75mm
Helderheid 14.10
Schemergetal 15.5
Veldbreedte / 1000 m 114m
Scherpstelsysteem Sports-Auto-Focus
Afstand Controle Systeem Nee
Kortste instelafstand Nee
Coating Nee
Nano-Protection Ja
Drukwaterdicht Drukwaterdicht tot -5 m
Stikstof Druk Vulling by 2-way-valve technology
Temperatuurbereik Nee
Oogschelpen ErgoFlex
Rubber Bescherming NBR-Longlife
Draagriem wide Neopren comfort strap
Objectief bescherming Ja
Oculair bescherming Nee
Garantie 30 jaar

Vergelijkbaar alternatief

Deskundig advies
Snelle levering
Gratis bezorging vanaf €100,-
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Veilig betalen
iDeal
in3
PayPal
Overboeking
Sofort

Copyright © 2024 - JachtXL · Sitemap · Algemene voorwaarden

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

Direct contact
085 080 57 99
0