Deskundig advies
Snelle levering
Gratis bezorging vanaf €100,-
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Veilig betalen
Date has past

Tickless anti teek Hond Hanger

 19,99

Tickless anti teek Hond Hanger

 19,99

  • Standaard 6 maanden garantie
  • Gratis bezorging vanaf €100,-

TICKLESS Hond – Makkelijk te gebruiken en beschermt eenvoudig tegen teken

Ultrasone teek en vlooien verjager voor honden. Milieuvriendelijk, bevat geen chemicaliën of geurstoffen. Door het eenvoudig te gebruiken, kleine apparaatje aan de halsband van uw hond te bevestigen, kunnen parasieten gedurende 12 maanden na activering worden geweerd, waardoor u en uw huisdier vrij zijn om van de natuur te genieten.

TICKLESS Hond – Makkelijk te gebruiken en beschermt eenvoudig tegen teken

Ultrasone teek en vlooien verjager voor honden. Milieuvriendelijk, bevat geen chemicaliën of geurstoffen. Door het eenvoudig te gebruiken, kleine apparaatje aan de halsband van uw hond te bevestigen, kunnen parasieten gedurende 12 maanden na activering worden geweerd, waardoor u en uw huisdier vrij zijn om van de natuur te genieten. Op basis van de meest recente veldstudie kunnen we concluderen dat het apparaatje 94% efficiënt is tegen teken zonder gebruik te maken van gevaarlijke chemicaliën! Het is niet giftig en gebruikt of geeft geen chemische stoffen of geuren af, waardoor het veilig te gebruiken is, zelfs voor jonge, oudere, zieke of zwangere huisdieren. Het apparaat zendt ultrasone pulsen uit die niet waarneembaar zijn voor mensen en huisdieren, maar die teken en vlooien verstoren, waardoor ze wegblijven van uw huisdier. Het werkingsbereik is ongeveer 1,5 meter. Het apparaat is in de eerste plaats bedoeld voor preventieve doeleinden.

De TICKLESS® technologie werd onderworpen aan strenge tests en de doeltreffendheid ervan werd bewezen in een klinische studie aan de School voor Veterinaire Medische Microbiologie en het Laboratorium voor Besmettelijke Ziekten van de Universiteit van Camerino, Italië.

– 94% doeltreffendheid tegen teken zonder gebruik van chemicaliën – vrij van chemicaliën – 1,5 m bereik – geen geuren en aroma’s – veilig te gebruiken, zelfs voor jonge, oudere, zieke of drachtige huisdieren – wetenschappelijk bewezen – het hele seizoen lang bescherming – preventieve oplossing

Hoe te gebruiken: Om te beginnen met het gebruik van TICKLESS baad uw huisdier met een niet-chemische teek & vlooienshampoo en verwijder eventuele resterende parasieten. Plaats het apparaatje aan de halsband en verwijder het lipje om het apparaatje te activeren. 4 rode flitsen zullen aangeven dat het apparaat aan staat. U kunt op elk moment controleren of het apparaat nog werkt door op de knop te drukken en te bevestigen dat de LED knippert als reactie. Bij normale temperaturen kan het apparaat parasieten op afstand houden gedurende 12 maanden na activering. Om de effectiviteit te waarborgen, moet het apparaat te allen tijde aan het dier bevestigd blijven. Als u de halsband van het dier thuis verwijdert, raden wij u aan ons TICKLESS Thuis-apparaat te gebruiken.

WAARSCHUWING: Hoewel het product niet waterdicht is, is het zeer goed bestand tegen vocht (IP31). Als het apparaat nat wordt, moet het onmiddellijk worden gedroogd om waterschade te voorkomen. Vanwege het kleine formaat buiten bereik van jonge kinderen houden.  Niet geschikt voor het verwijderen van teken of vlooien bij huisdieren die reeds besmet zijn. De uitgezonden ultrasone golven niet hinderen!

Vergelijkbaar alternatief

Deskundig advies
Snelle levering
Gratis bezorging vanaf €100,-
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Veilig betalen
iDeal
in3
PayPal
Overboeking
Sofort

Copyright © 2024 - JachtXL · Sitemap · Algemene voorwaarden

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

Direct contact
085 080 57 99
0