Deskundig advies
Snelle levering
Gratis bezorging vanaf €100,-
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Veilig betalen

Tactacam Geweer actie camera Solo Xtreme

 289,99

Tactacam Geweer actie camera Solo Xtreme

 289,99

  • Standaard 6 maanden garantie
  • Gratis bezorging vanaf €100,-

De Tactacam Solo Xtreme is de perfecte oplossing voor stressvrij zelffilmen. Deze gebruiksvriendelijke camera neemt verbluffende video’s op in Wide Quad HD en 1080p bij 60 fps. Het biedt aanpasbare modi en is compatibel met de Tactacam-afstandsbediening, waardoor het de ideale keuze is voor buitenliefhebbers van alle ervaringsniveaus.

Details:

– Tot 8x zoom: met de Tactacam Solo Xtreme kunt u dichtbij uw onderwerp komen en boeiende details vastleggen.

– Wide Quad HD-video: Geniet van scherpe beelden in Wide Quad HD-resolutie voor premium videokwaliteit.

– Beeldstabilisatie: de camera beschikt over geavanceerde beeldstabilisatiefuncties om wazige beelden te minimaliseren en kristalheldere beelden te garanderen.

– One-touch bediening met vibratiedisplay: De eenvoudige en intuïtieve bediening met vibratiefeedback maakt filmen kinderspel.

– Roodpuntfunctie: Pas uw focus nauwkeurig aan en maak indrukwekkende foto’s met de roodpuntfunctie van de camera.

– Strak, waterdicht ontwerp: de Tactacam Solo Xtreme is waterdicht tot 9 meter en is extreem duurzaam om elk avontuur te weerstaan.

– Compatibel met groothoekopzetstuk: Indien nodig kan de camera worden uitgebreid met een apart verkrijgbare groothoekopzetstuk om nog meer vast te leggen in je opnames.

– Compatibel met Tactacam-afstandsbediening: u heeft volledige controle over uw opnamen met de Tactacam-afstandsbediening, die voor gemakkelijke bediening zorgt.

– Wi-Fi-verbinding met Tactacam-app: Verbind de camera met je smartphone via de Tactacam-app en deel je avonturen direct met je vrienden.

De Tactacam Solo Xtreme is uw betrouwbare metgezel voor adembenemende video-opnamen tijdens alle buitenactiviteiten. Of u nu een ervaren avonturier of een beginner bent, deze camera biedt u de beste functies om uw herinneringen vast te leggen en met anderen te delen.

Vergelijkbaar alternatief

Deskundig advies
Snelle levering
Gratis bezorging vanaf €100,-
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Veilig betalen
iDeal
in3
PayPal
Overboeking
Sofort

Copyright © 2024 - JachtXL · Sitemap · Algemene voorwaarden

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

Direct contact
085 080 57 99
0